2777
2789
عنوان

کار عجیب جاری با جاری دیگه سر سفره غذا

| مشاهده متن کامل بحث + 8162 بازدید | 161 پست
دقیقا

یمم صفحه بره جلو تر 

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی رو مخه کل خاندان رو یه تنه ریخته بهم

این ادم سمی رو چرا حذف نمیکنید.. شوهرش چرا نزد تو دهنش؟؟ زنهای اینجوری پاچه دریده ان واقعااا

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
آره زر میزنه اون تایم همش تو حلق دختر خاله هاش ومامانشه همه رو دعوت میکنه خونش

ملت میمیرن دروغ نگن

بعد هی میخوان بگن ما خیلی با شوهرامون خوبیم ما خیلی به فکر هستیم

شماها با شلاق میزنین شوهراتونو

گمشید بابا (خطاب به اونا)😒

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
گفتم اتفاقا اگه ناهار مثلا عدس پلو درست کنم بعدش شوهرم بفهمه ناراحت میشه میگه چرا ناهار درست حسابی و ...

آره منم اصلا موافق این کار نیستم این اهمیت ندادن به خود خانوما رو اصلا نمیپسندم شما کارتون درسته

الکیه بابا ادامه نداشت فک کنم😂😂😂

داره بقیشو میسازه🤣

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

اون زن دایی رو مخ فردا شبش دعوت کرد همرو خونه خودشون ، یکم اجیل اورده بود که دایمم بهش گفت خجالت نمیکشی زن برا داداش من پسته نذاشتی، اون داییم گفت کاسه هم خیسه زن کاکا بعدم جفتشون خندیدن داییم به زنش میگفت پسته هارو قایم کردی نمیاری هی شوهی شوخی شستش انداخت رو بند