2777
2789
عنوان

نیش وکنایه بابا بعد طلاق برای شادی کردنم

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 71 پست
کنایه نزد مشخص شبانه روز تو فکرته و غصه ات میخوره

اره دقیقا همش توفکراینه آینده ام چی میشه بنده خدافکرمیکنه همیشه باید مرد کنارادم باشه همش میگه دیگه کسی بابچه قبولت نمیکنه خوب نکن بدون مردهم میشه زندگی گرد طرزفکرشون اینجوری دیگه مقصرنیستن 

شاد باش و رها کن من خودم خواهرم داره جدا میشه ولی هیچکس از این جور چیزا بهش نمیگن تازه خیلی مراقبن ب ...

بچه هم داره اینابخاطرجداییم ناراحت نیستن بخاطر اینده ام نگرانن باوجود بچه میگن آینده ای نداری 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ادای آدم خوبا؟؟؟این جمله هام تازه مد شدهدلشو نرنجون قضاوتش نکنبابا طرف ی بچه رو بدبخت کرده ی انسان ر ...

شمایی که بارداری بسلامتی مواطب باش یموقع اتفاقی تو زندگیت نیفته که بچتو بدبخت کنی چون در برابرش مسئولی 

ادم با تقدیرو قسمتش نمیتونه بجنگه میتونه؟؟

میگن برگ از درخت نمیفته مگر بخواست خدا 

الان بچش بدنیا اومده فقط بخواست خداست و الا قبل بچش ساله پیش میتونست جدا شه چرا نشده؟؟چون ادم با قسمتش نمیتونه بجنگه

ساکنان قلبت را به دقت انتخاب کن زیرا هیچ کس به غیر تو بهای سکونت شان را نخواهد پرداخت..
شمایی که بارداری بسلامتی مواطب باش یموقع اتفاقی تو زندگیت نیفته که بچتو بدبخت کنی چون در برابرش مسئو ...

بخش زیادی از قسمتو خودمون رقم میزنیم داره میگه قبل بچه دار شدن بابام بهم گفت جداشو

منی ک تو شرایط عادی باردار شدم از اینجا ب بعد هرچی بشه میتونم بگم قسمت بوده ن اونی ک آگاهانه تو شرایط بد تصمیم ب بچه دار شدن میگیره

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
ازون دسته آدمایی بودی ک گفتی بچه دارشم درست میشه نه؟ی طفل معصومو بدبخت کنم ک ببینم حدسم درست از آب د ...

اصلا اتفاقا قضاوت نکن من زمانی بچه دار شدم که ۱سال بود پاک بود فکرکردم همیشه پاک میمونه همش میگفت خودم خسته ام باشگاه میرفت کلاس میرفت بهش اعتمادکردم ۶سال بود ازدواج کرده بودم ولی بچه نیوورده بودم دیدم حالا که درست شده حالا که هرجفتمون دلمون بچه میخواد خوب بچه داربشیم انگیزه هم میشه پاکی یکساله اش همیشگی بشه ولی بچه دارکه شدیم ازوقتی دوماهه بود شروع کرد شیشه کشیدن اونم داستان داره ی مدت رفت اسنپ رفیق پیداکرد اونا شیشه گذاشتن جلوش وگرنه قبلشم معتاد بود ولی حداقل قرص متادون وترامادول میخورد نه شیشه 

شمایی که بارداری بسلامتی مواطب باش یموقع اتفاقی تو زندگیت نیفته که بچتو بدبخت کنی چون در برابرش مسئو ...

همون خدایی ک ازش حرف میزنی تو قرآنش ب وضوح بیان کرده سرنوشت هر قومی رو خودش رقم میزنه

پس برای چی ب انسان قدرت عقل و اختیار داد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
اصلا اتفاقا قضاوت نکن من زمانی بچه دار شدم که ۱سال بود پاک بود فکرکردم همیشه پاک میمونه همش میگفت خو ...

انشاالله خدا ب روی اون بچه نگاه کنه فقط

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
باور کن الان دیگه این حرف دردی رو دوا نمیکنه دوست قشنگم اگه قبلش بود آره الان دیگه اشتباه کرده دل کس ...

قسمت این بوده چه اشتباهی عزیزم من کف دستمو بونکرده بودم شیشه میکشه که این خانم ی جوری حرف میزنه انگار ازفردای زندگیش خبرداره

ادای آدم خوبا؟؟؟این جمله هام تازه مد شدهدلشو نرنجون قضاوتش نکنبابا طرف ی بچه رو بدبخت کرده ی انسان ر ...

هر جور راحتی عزیزم من نه ادای آدم خوب بلدم نه آدم خوبیم فقط تجربه کردم هر جا هر کیو قضاوت کردم یه جایی یه جوری به خودم برگشت الان دیگه کار از کار گذشته گفتن نگفتنش تاثیری نداره بازم عذر میخوام 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
قسمت این بوده چه اشتباهی عزیزم من کف دستمو بونکرده بودم شیشه میکشه که این خانم ی جوری حرف میزنه انگا ...

انشاالله که خودت و پسرت زندگی شادی داشته باشین و آینده روشنی در انتظارتون باشه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
هر جور راحتی عزیزم من نه ادای آدم خوب بلدم نه آدم خوبیم فقط تجربه کردم هر جا هر کیو قضاوت کردم یه جا ...

آره اینو ک راست میگی

ی بدبختی رو قضاوت کنی سریع سرت میاد ک فک نکنی دنیا قانون نداره

ولی ی پولدار مرفه رو قضاوت کنی خدا میگذره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
آره اینو ک راست میگیی بدبختی رو قضاوت کنی سریع سرت میاد ک فک نکنی دنیا قانون ندارهولی ی پولدار مرفه ...

آخه پولداره رو چه قضاوتی میشه کرد ؟ 

قربون دهنت که حرفمو شمازدی ۷سال باهاش زندگی گردم شیشه نکشید دقیقا بعد دنیاامدن بچه رفت اسنپ کارکنه چون مخارج زیادشده بود اونجا باچندنفراشناشد رفیق ناباب شیشه دادن دستش به جان بچه ام قبلش نمیدونست شیشه چیه فقط ترامادول میخورد که اونم کنارگذاشته بود باشگاه میرفت کلاس میرفت منم اعتمادکردم گفتم درست شده بزار بچه بیارم انگیزه ای هم بشه برای همیشه  پاک موندن کف دستمو بونکرده بودم که بعد دنیاامدن بچه شیشه میکشه هیچکس از آینده خبرنداره 

بخش زیادی از قسمتو خودمون رقم میزنیم داره میگه قبل بچه دار شدن بابام بهم گفت جداشومنی ک تو شرایط عاد ...

بازم قضاوت کردی قبل بچه دارشدن بله اعتیاد داشت اما به قرص ترامادول نه شیشه اونم وقتی دید میخوام جدابشم تهعدمحضری دادکنار میزاره وگذاشت پاک شد باشگاه میرفت کلاس میرفت یکسال پاک بود بعد من اقدام به بارداری کردم توکل دوران بارداری هم پاک بود یعنی دوسال درست بود تا بعد دنیاامدن بچه ی مدت رفت اسنپ تاکمک خرج بشه اونجا با چندنفردوست شد شیشه گذاشتن جلوش وگرنه به جان بچه ام قسم ۷سال زندگی گردم شیشه ای نکشید آدم نرمالی بود بامحبت دست ودلباز حتی همون موقع خانوادم گفتن جداشو انقدر آدم خوبی بودجدانشدم پس مال منم میشه فسمت