2777
2789
عنوان

نیش وکنایه بابا بعد طلاق برای شادی کردنم

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 70 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چون ۳ سال پیش میگفت جداشو بچه هم نداشتم ولی من به امیدتغییرش جدانشدم حالا که بابچه جداشدم ناراحت این ...

ازون دسته آدمایی بودی ک گفتی بچه دارشم درست میشه نه؟

ی طفل معصومو بدبخت کنم ک ببینم حدسم درست از آب درمیاد یا ن

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️

عزیزم اصلا ناراحت نباش تو بهترین تصمیم رو گرفتی

اصلا هم بدبخت نشدی 

به خودت افتخار کن که تونستی زندگی خودت و پسرت رو نجات بدی

هنوز سنی نداری که کلی روزای خوب و شاد در انتظارته، پسرت هم حق داره یه مادر شاد و با روحیه داشته باشه پس قوی باش

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
تاپیکامو بخونی متوجه میشی دارم جدا میشم حالا من خودم دو دل بودم واسه جدایی ولی خانواده م میگن جداشو ...

خانواده ی منم خیلی حمایت کردن ولی بعضی وقتا بابام ی چیزی میگه دل ادمو میشکنه شایدم ناخواسته دل میشکنه خوب دیگه

خوب کاری کردی بچتو برداشتی 

ببین گوش ب حرف اینا ک میگن بچه رو نباید گرفتو فلان نده 

واسه کسایی ک این اتفاقا پیش میاد پدر اگ ادم مسئولیت پذیری بود زندگیش ب طلاق نمیرسید پس بچه پیش باباش باشه میشه بزهکار تو نادرشی در قبال بدنیا اومدنش مسئولی در برابر خوبو بدش مسئولی عزیزم خیلی بهت تبریک میگم ک ب فکر بچت بودی 

ازدواجم اگه خوب بود ادم سر اولی میموند من ننیدونم جرا پدر مادرای ماها همه جیو تو ازدواج میبینن نه اقا یکی میتونه بدون شوهر خوشبخت باشه چیه اقابالاسر

ایشالا اتفاقای خوب واست بیفته گلم

منم توی زندگیم یه زمانیش ب جدایی رسیدم ولی بخاطر دخترم برگشتم همه گفتن اشتباهه فلانه بچرو بنداز جلو باباش ولی اگه مثلا شوهر من ادم بود زندگی من ب طلاق میرسید نه 

اینجور ادما فقط ادم تباه کنن فرقیم نداره زنو بچه 

ساکنان قلبت را به دقت انتخاب کن زیرا هیچ کس به غیر تو بهای سکونت شان را نخواهد پرداخت..
ازون دسته آدمایی بودی ک گفتی بچه دارشم درست میشه نه؟ی طفل معصومو بدبخت کنم ک ببینم حدسم درست از آب د ...

باور کن الان دیگه این حرف دردی رو دوا نمیکنه دوست قشنگم اگه قبلش بود آره الان دیگه اشتباه کرده دل کسی رو نرنجونیم

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
راست میگه خیلی بی خیال و بی عاری

از درون داغونم ولی نمیتونم جلو پسرم بروز بدم  واینکه اره خوشحالم جون ۷ سال عذاب کشیدم توچه میدونی توخونه من چخبر بوده زیردست ادم معتادشیسه ای 

خانواده ی منم خیلی حمایت کردن ولی بعضی وقتا بابام ی چیزی میگه دل ادمو میشکنه شایدم ناخواسته دل میشکن ...

بیخیال ، چه بخوایم چه نخوایم کنایه میزنن هر چقدرم که حمایت کنن بازم نیش و کنایه میزنن خواهذ

باور کن الان دیگه این حرف دردی رو دوا نمیکنه دوست قشنگم اگه قبلش بود آره الان دیگه اشتباه کرده دل کس ...

ادای آدم خوبا؟؟؟

این جمله هام تازه مد شده

دلشو نرنجون قضاوتش نکن

بابا طرف ی بچه رو بدبخت کرده ی انسان رو بی اختیار وارد اون زندگی کرده حالا دلشم برنجه ب جایی برنمیخوره

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️