2777
2789
عنوان

این پیامو می‌خوام بدم به بابام ببینین خوبه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 88 پست
حالا چرانرفتن پسرشون روترک بدن وکاری براش جورکنن آدم معتادچه اعتمادی داره که مادرپدرت هنوز زنده ن هم ...

هزار بار ترک کرده ولی باز ادامه میده 

کار هم نداره مامانم خرجشو میده

بحث کردن با یک احمق، ثابت میکند که دو احمق وجود دارد.☺️                                                                                 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا مال دنیا با پدر مادرت قهر کردی 

همیشه چشمت ب خدا باشه ن بنده خدا هرچند ک اونا پدر مادرت باشن 

ماهم چندتا خواهریم ی برادر بابام با اینکه سنی نداره میگه بیاید تا سهمتونو بدم بزنید ب زخم زندگیتون 

ماخواهرا گفتیم هیچی نمیخوایم سهممون برای برادرمون 

انشالله ک پدرتون تا صدسال زنده باشن ولی بعد پدرتون برادرتون تکیه گاهتونه دست ب دست هم بدید بریدش کمپ ک حداقل ی زندگی سالم رو شروع کنه و پولی ک بهش رسیده رو ب باد نده عزیزم 

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

برنمیگرده دودش میکنه ولی داداشت اعتیاد هم نداشت به نامش میزدن چون پسر پرستن

دقیقا 

فقط چون پسر بود این کارو کردن

آخرش تند شد خیلیاز اونجا که میگی تصمیم گرفتمراه بازگشت بذارالان به نام زده همه چیزرو؟؟؟؟

اره 

سلام پدر جان انشالله هر کجا هستی سالم و سلامت باشی چند بار زنگ زدی جواب ندادم چون ناراحت بودم ترسیدم ...

به نظرم باهاش حرف بزن ببین دلیلش چی بوده ولی بعضیاجون به جونشون کنندپسرپرستن شک نکن دوماه دیگه توخیابونن پدرومادرت 

بهت حق میدم و واقعا کارشون اشتباه بوده

اگه فکر میکنی باگفتن این حرفا دلت اروم میشه بفرست براش

حداقلش میدونی حرفتو زدی بااینکه دیگه فایده ای نداره

ولی اون جمله من برا شما مردم شماهم برا من اونو پاک کن 

تو ناراحتیتو با حرفای قبلش نشون میدی

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

من بودم نمیگفتم ارزش ندارهاون پول و مالی ک بخواد الان بی رضایت ب شما بده هم هبچ برکتی نداره بیخیالش ...

من که حلال نمیکنم 

به مامانم گفتم انشالله پسرت عمری نکنه که بتونه خرجش کنه