2777
2789

😂بخاطر دخترم 

البته ۳۴ سالمه خدا کنه فقط مسخره نباشه.

از صب تا شب کم شبکه پویا میبینیم الانم سینما بعد از ۴ سال اومدم شنگول منگول ببینم خخخ 

البته ارزششو داره دخترم شاد شه 

غرغرمم بخاطر سردردمه 🥴

بنظرتون میمونن بچه ها اروم؟

فعلا ک داره سینما رو متر میکنه 😂

سه و نیم سالشه .

توجیهش کردم سکوت کنه ولی قول نمیدم ساکت بمونه🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخی نازی 

شاید با اون حجم از سروصدا بیشتر هیجانی بشه و شلوغ بازی دربیاره

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

مامانم ۴۴ منو ب دنیا اورد سر ۵۰ سالگی با من عمو پورنگ میدید🥰🥰

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

ای جانم😍 خدا حفظش کنه✨

خیالتون راحت داستان قشنگی داره😂 به هرحال به خوشحالی خانم کوچولو می ارزه

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
ماهم رفتیم ببعی قهرمان🤷‍♀️

ما امسال رفتیم ببعی رو 

پارسال هم بچه قهرمان بود نمبدونم بچه زرنگ بود چی بود قشنگ یادم نیست اونو رفتیم 

هی میگفتم مهدیار هیس می‌خوام ببینم 😂😂😂

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

ما هم هر روز پرین رو نگاه می‌کنیم 🤭🤭🤭

همسر من از دخترم بیشتر پیگیره پرینه😂

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
همسر من از دخترم بیشتر پیگیره پرینه😂

من دو سه سال پیش پرین رو میدیم 

یعنی اگر جایی می‌خواستیم بریم همسرم باید منتظر میموند تا تموم بشه بعد 😅😅😅

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙