2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی مطب برم؟ی جا هست از دوستم شنیدم می‌گفت متخصص جراحیه و ۳۰ تومن حقوقشه اما هم راهش دوره برام خیلی ...

جراح پریوسته حتما

خیلی عالیه دختر

من با اسنپ برمیگردم ولی عصرا با اتوبوس میرم

ماهی حدودا۷۰۰/۸۰۰تومن کرایه میدم

اگر پیش اون بری برات سابقه بشه حتی سه ماه بیای بیرون بقیه دکترا رو هوا استخدامت میکنن

جراح پریوسته حتماخیلی عالیه دخترمن با اسنپ برمیگردم ولی عصرا با اتوبوس میرمماهی حدودا۷۰۰/۸۰۰تومن کرا ...

ساعت کاریش بده من قطعا خانواده ام نمیذارن

من سابقه کار آنچنانی ندارم شاید ی ماهی اما این ی ماه واقعاااا همه از کارم راضی بودن به قول سوپروایزر (اون یکی ک مهربون بود) باهوشم

ولی الان هر جا برای استخدامی میرم میگم فقط ی ماه سابقه کاری دارم میگن نیاز به سابقه کاری بیشتری داریم و زنگ نمیزنن(البته فقط ی جا اینجور شد اما همونم باعث شد حوصله دنبال کار گشتن نداشته باشم)

اون جایی که کار کردم همکارا بیش از حد افتضاح رفته بودن به سوپروایزر گفته بودن فلانی پشت سرت حرف زده:/ در صورتی ک من هیچیییی نگفته بودم همیشه سکوت میکردم سوپروایزر هم از روز اول از من خوشش نمیومد بهونه شد براش

منم گفتم گور بابای همتون و انصراف دادم اومدم بیرون از اون روانی خونه

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

ساعت کاریش بده من قطعا خانواده ام نمیذارنمن سابقه کار آنچنانی ندارم شاید ی ماهی اما این ی ماه واقعاا ...

سیاست کاری بالا میخواد کلینیک

بعدم توجهت باید به دکترت باشه نه سوپروایزر اصلا نظر بقیه مهم نیس

دوما چرا هرجا میری باید بگی یه ماه

من خودمم دوماه سابقه داشتم اینجا اومدم ولی حرفی نزدم بحث کارم ک شد گفتم من شیش ماه اموزش دیدم ولی جدی جایی کار نکردم

گفت چرا؟گفتم بیمه برام مهم بود اونا بیمه نمیکردن منم ادامه ندادم

سیاست کاری بالا میخواد کلینیکبعدم توجهت باید به دکترت باشه نه سوپروایزر اصلا نظر بقیه مهم نیسدوما چر ...

گفت بالای ۲ سال باید سابقه کار داشته باشی:/

اخه سابقه كار هم نداره يك روزم تعطيله الانم اخر سال هست ديگه چقد افزايش بدم تازه كارم رو خصوصي كردم ...

میتونم بپرسم شغلتون چیه؟

اگه تلفن کاری زیاد باشه و کلا حجم کارش زیاد باشه این حقوق کمه قطعا اما اینجور نباشه اوکیه