2777
2789
عنوان

بنظرتون بچه ک‌بدنیا بیاد تا چند سالگی دست و پای مادر رو میبنده

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 46 پست

تو قبر هم بچه ها مادر رو راحت نمیذارن همونجا هم مادر آرامش نداره توقبر هم تن و بدن آدمو میلرزونن 

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه کلا مسئولیته ولی دیگه اینجوری نیست که از همه چی محرومت کنه و دست و پاتو ببنده

کوچیک هست بله دست وپات رو میبنده جزاین که مادرت یا مادرشوهرت بچه رو داشته باشن توبری کاراتو برسی 

تا همیشه خدا بچه رو عزرابیل جون مادر آفریده

معلومه مث من خیلی خسته و کلافه ای😪چن تا داری؟

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

ي بلاگر سفر هست از وقتي باردار بود هم سفر ميرفت با بچه دو سه ماهه هم سفر ميرفت تا الان ك فكر كنم بچش سه سالش باشه

بستگي ب خودت داره همه اينا ك چطوري مديريت كني

بعضيام بچه رو  تا چند ماه از خونه بيرون نميبرن مبادا سرما بخوره

مونده به مادرخیلیارو دیدم با وجود نوزاد بازم فعال بودن

مونده کسی به دادن بیاد یا نه . اگه کمک داشته باشی از همون نوزادی کارا فعالیت هاتو ادامه میدی اگه نداشته باشی مثل من خونه نشین میشی

من ي سفر با تور رفتم خانم و اقايي همسفر بودن با بچه ٤ساله اين بچه واقعا بي نظير بود ميگفتن از بچگي عادت ب سفر داشته مامانش براش غذا درست ميكرد با همون امكانات غذاساز و چيزاي ك براش اورده بودن و برنج و .. (سفرايراني نبود) من واقعا مونده بودم اين خانم ك كلي هم ب خودش ميرسيد كي فرصت ميكرد و اصلا چقد جون داشت ك بعد از كلي گشت و گذار و پياده روي شب بره هتل يا صبح زودتر بيدار شه واسه اين غذا اماده كنه

همش ب خود مادر ربط داره 

مونده کسی به دادن بیاد یا نه . اگه کمک داشته باشی از همون نوزادی کارا فعالیت هاتو ادامه میدی اگه ندا ...

بله کاملا درسته👍 همراه داشتن مهمه

اگه نگه داری و کارای بچه تقسیم وظایف بشه خیلی بهتره

البته الان همه بچه هارو از دو سه سالگی میزارن مهد کودک میرن پی کاراشون

علاقه‌مند به اظهار نظر در تمام تاپیک های مربوط و نامربوط!   

بعضی ها یه جوری حرف میزنن انگار دارن از یه بلای آسمونی صحبت میکنن کسی که مجبورتون نکرده خودتون خواستید بچه اوردید 😐😐 عزیزم بچه کلا زندگیتو تغییر میده از خیلی چیزا باید بگذری به خاطرش ولی به نظرم تا زمانی که مدرسه نمیره تمام وقتت رو باهاته بعد که مدرسه رفت خب میتونی یه تایمی از وقت خالی رو کلاس بری یا باشگاه بری دیگ قبل بچه دار شدن باید به این چیزا فکر کرد

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای کم پیش میاد همچین بچه های سازشی

خيلي شانس داشتن

ولي دو سه تا از دوستامم بچه هاشون اين مدلي هستن اصلا گريه و لجبازي ندارن

من با يكيشون سفر رفتم اونم بچش همين مدلي بود

يا يكيشون رفتم خونه شون نوزادم بود ولي ساكت ساكت

مامانش اينو ميذاشت كف خونه ميرفت اشپزخونه يعني از اينا ك ديگه يادت ميره اينم هست و بايذ برداري ببريش از كف زمين

خود مادر راحته استرسي نيست