2777
2789
عنوان

هنوز از حرف مادر شوهرم دارم میسوزم یلحظع بیایید 🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 25 پست
اگر من جای تو بودم میگفتم مگه چندبار پای بساط بابای نشستی که میگی شیره میکشه؟ در مقابل توهین به خونو ...

عجب جواب جالبی . 

ولی اگه خانواده ی باشعوری باشن 

باید پی به سکوت این عروس ببرن 

و شرمنده بشن و دیگه تکرار نکنن . 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون خیلییی اصلأ حرف میزنه فکر نمیکنه به حرفاش از این زن بدم اومد اونطوری گفت من چیکار کنم سر سفره او ...

اونم بدش اومده میخواسته از خودش دفاع کنه...دیواری از تو کوتاهتر پیدا نکرده

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
اون خیلییی اصلأ حرف میزنه فکر نمیکنه به حرفاش از این زن بدم اومد اونطوری گفت من چیکار کنم سر سفره او ...

میخندیدی میگفتی چشم شیره رو از بابام میگیرم تریاکش رو از شوهر شما . فرقی نداره جفتش یکیه 

کاش می‌گفتم اصلأ چیزی به ذهنم نیومد فقط خجالت کشیدم

خجالت نداره اصلا به کسی ربطی نداره مگه ضرری به کسی میرسونه؟بعدم خیلیییی از مردا بخصوص وقتی پا تو سن میذارن تریاک میکشن،پدرشوهرتم که میکشه،باید میگفتی اسم بابامو برا چی میارید؟مگه بابام خیلی کار به کار شما داره؟شما دست رو کلاه خودتون بزارید باد نبره نمیخواد اسم بقیه رو بیارید

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
عجب جواب جالبی . ولی اگه خانواده ی باشعوری باشن باید پی به سکوت این عروس ببرن و شرمنده بشن و دیگه تک ...

شعور داشتن که به زن حامله وقتی جایی دعوته برا ناهار همچین حرفی تو جمع نمیزدن،با آدمه بیشعور اتفاقا بیشعور باشید چون تجربه ثابت کرده نمیفهمن شما جواب داری که بدی فقط احترام گذاشتی فکر میکنن حق با اوناست یا میترسی

چقد بده که آدمها احترام رو به حساب ترس بذارن 🥲

مطمئن باش پشت سرت میگن دیدی چه خوب گفتیمش اصلا لال شد ...انگار حالیشونه،البته من کلا در قبال بی احترامی به خونوادم نمیتونم سکوت کنم حالا هر وی نمیخواد باشه