2777
2789
عنوان

کیا اصفهانی ان یا همسر اصفهانی دارن😆 بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 112 پست
اگ شوهرش ی قوم دیگ باشه میگ نباید باهاشون رفت امد کنیاصفهانیا میگن فقط پدر مادر خواهر برادر خودمونم ...

خب مثلا طرف من بهم گفته که مامانم طوریش بشه مجبورم برم نگهداریش کنم ولی برای شما هم همینه و نوکری پدر و مادرتو میکنم

اینی که گفتین بیشتر بستگی به تیپ شخصیتی آدما داره به نظرم نه قومیتشون 

جز رسم و رسومات محسوب نمیشه در واقع

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه یکم بری تو جزئیات بیشتر و هرکدومو یکم توضیح بدی که به چه شکله؟

مثلا ببین شب یلدا از شیرمرغ تا جون آدمیزاد رو برای عروس هامون میبریم

بهترین جهیزیه رو ب دخترامون میدیم ولی مقابلش هم داماد باید بهترین عروسی رو بگیره و خونه بخره یا جای خوب اجاره کنه 

موقع سیسمونی دادن همه چی میدیم یعنی پدربچه یه سر سوزن هم نمیخره فقط مادر دختره تمام و کمال سیسمونی میده حتی لباس تا ۳-۴ سالگی بچه ای ک میخواد ب دنیا بیاد 

تا بتونیم طلا میخریم و ماشین و خونه و وسایل زندگی خوب استفاده میکنیم 

الکی خرج نمیکنیم و بریز و بپاش های بیخودی نداریم 

اکثر اصفهانیا اگه توجه کنی خونه و ملک و زمین زیاد دارن و اجاره نشین نیستن 

رسم تاسیونه یا هوسانه ک بعضیا میگن هم وقتی زن باردار میشه و داخل ماه های ۴-۵ و اینا میره مادرش براش غذاهای متنوع درست میکنه و فامیل های درجه یک داماد رو دعوت میکنن

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
بیچاره میشی

چرا خب😐😂

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
خب مثلا طرف من بهم گفته که مامانم طوریش بشه مجبورم برم نگهداریش کنم ولی برای شما هم همینه و نوکری پد ...

همه همینجورین ک میگ باید از مادرم مراقبت کنم 

خانم ماهم همینجوری بود

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

چرا قبول میکنن چون به نفعشونه ولی جهیزیه کامللللل میخوان

جهیزیه هم کااامممللل مییدددن،فقط بفکرگرفتن نیستن

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

جهیزیه هم پا دختره همه چیز 

از برقی و چوبی بگیررر تا ریزه میزه ها 

ولی ازون طرف هم خونه به نام زن میزنند، یعنی تو سند ازدواج اکثر دخترای اصفهان خونه به نام خورده و تو مهریه هست. 

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ناخن خشکن و با هرکسی راحت نیستن

اهل حساب کتابن و آب از دستشون چکه نمیکنه

ولی برای خانواده خودشون خرج میکنن. هرچند باز بعضیا برای خانوادشون هم خرج نمیکنن

خیلی هم دنبال احترام و ادب هستن.

به هرحال هرجایی آدم خوب و بد خودش رو داره

🤍.
چرا قبول میکنن چون به نفعشونه ولی جهیزیه کامللللل میخوان

ما رسم داریم چند تیکه بزرگ با پسره

جهیزیه کامل بخوان باید خونه کامل و درست حسابی بدن دیگه

نه؟! 

ما رسم داریم چند تیکه بزرگ با پسرهجهیزیه کامل بخوان باید خونه کامل و درست حسابی بدن دیگهنه؟!

اوه صحبت چند تا تیکه رو بکنی که میرن شکر خدا ؛تو مرامشون این چیزها نیست

پسرم ❤❤😍😍😘😘
تو میخوای عروسشون بشی؟ بله احترام تو خانواده خیلی مهمه، مخصوصا به مادرشوهر ممکنه شوهرت هم مادرشو خیل ...

آره عزیزم اتفاقا پسره تک پسره

و کلا مادر و پدرشو خیلی احترام می‌ذاره 

ولی خب ازش پرسیدم تو مواقع بحث و اینا چیکار میکنی

گفت با خانوادم تا میکنم که اگه مشکلی هست مستقیم به تو نکن و به من بگن که من بهت بگم، و اگرم بحثی پیش اومد نمیگم جواب نده وای انتظار دارم مودبانه و بدون توهین جواب بدی

کاش این چندنفری ک دارن به ۵ میلیون اصفهانی برچسب میزنن برحسب اطراف خودشون بگن خودشون از چه دیاری هست ...

والا بخدااا،همینوبگووو

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
بستگی داره مال اصفهانن یا خمینی شهر؟داستان خمینی شهر خیلی عجیب تره

نه خود اصفهانن 

منطقه ۱ فک کنم