2777
2789
عنوان

کیا اصفهانی ان یا همسر اصفهانی دارن😆 بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 112 پست
خسیس

خودت اصفهانی ؟ یا شوهرت اصفهانی ک همچین چیزی میگی؟

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فک کردم میخوای ی چیز خنده دار تعریف کنیچیه مد شده آخر حرفاشون کاملا بی ربط استیکر خنده میذارنخیلی دی ...

استیکر نیست، ایموجیه 

ایموجی خنده هم (😂🤣) اینه

نه اینی که من گذاشتم 😆😆

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
اصفهانیا میگم فقط پدر مادر خواهر برادر خودمون

احترام به خانواده براشون خیلی مهمه یعنی

در واقع خانواده دوستن درسته؟

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
چی بگم یه کتاب میتونم ازشون بنویسم

اگه خلاصشو برام بنویسی خیلی ممنون میشم😁

اصفهانیا میگن فقط پدر مادر خواهر برادر خودمون

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

استیکر نیست، ایموجیه ایموجی خنده هم (😂🤣) اینهنه اینی که من گذاشتم 😆😆

حالا هرچی

اینی ک تو گذاشتی خنده نیس چیه اونوقت

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
اصفانی امرسم شب یلدا و عیدنوروز و چپ و راست عیدی ببریم برای عروس و جهاز برون و سیسمونی دادن و تاسیون ...

میشه یکم بری تو جزئیات بیشتر و هرکدومو یکم توضیح بدی که به چه شکله؟

زرنگ بازی های برخی شون مایه عذاب روحته

زرنگ بازی یعنی چی؟ میشه مثال بزنی؟

چطورین یه خلاصه بگو

بری خونشون میترکونن معده ات رو هی میگن بخور بخور؛توقعی ان خیلی؛مادرشوهر رو باید بزاری رو سرت ؛به خاطر مردم عروسی مفصل شاهانه میگیرن فقط میخوان تو چشم باشن تو حاملگی تا ۵ ماه نمیزارن کسی بفهمه که چشم بزنه....

پسرم ❤❤😍😍😘😘
چرا

همسایه ها خیلی زرنگ بازی در می آوردند

مثلا یه پیرزن اصفهانی تو مجتمع داشتیم برای ۲۰۰ تا تک تومن پول برق عمومی که بیشتر می اومد هزارتا قسم حضرت عباس می خورد و دعوا زرگری راه مینداخت و می گفت من نریختم و ... و اینطوری هر بار زیر پرداخت مخارج عمومی ساختمان در می رفت...

وصعش هم توپ بودا ولی مرض داشت