2777
2789

یکم از رسم و رسومات خودتون یا خانواده ی همسرتون تعریف کنین

توصیه یا سیاستی هم دارید بگید😆

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمی‌دونم والا ، اصفهانیم ولی مثل بقیه جاهاس

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️
مهربونه ولی خب..

ولی خب چی؟

یکم از آداب و رسومشون میگین؟ چیا براشون خیلی مهمه و چیا خط قرمزشونه

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

خسیس

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

فک کردم میخوای ی چیز خنده دار تعریف کنی

چیه مد شده آخر حرفاشون کاملا بی ربط استیکر خنده میذارن

خیلی دیدم

مخصوصا تو سنای پایین

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️

من اصفهانی ام و اصفهان زندگی میکنم

رسم و رسوم خاصی نداریم به شخصه توی خانوادمون 

ز غوغای جهان فارغ                 ‌‌                  ‌‌‌                      "دانش و آگاهی جزیره ای نجات دهنده در بین دریای وسیع جهل و نادانی‌ست"

اصفانی ام

رسم شب یلدا و عیدنوروز و چپ و راست عیدی ببریم برای عروس و جهاز برون و سیسمونی دادن و تاسیونه بردن برای زن حامله و ...اینارو داریم 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
نمی‌دونم والا ، اصفهانیم ولی مثل بقیه جاهاس

به طور کلی یکم از آداب و رسوماتتون میگین؟ برای نامزدی و عقد و عروسی و اینا

یا مثلا چیا برا اصفهانیا خیلی مهمه و چیا خط قرمزه