2777
2789

من ۷ ماهه که مریضم و هزاااارتا دکتر رفتم و همشونم میگن هیچی نیست

حتی بیمارستان هم بستری بودم ولی فایده نداره 

آنقدر حالم بده که نه میتونم بشینم نه میتونم راه برم 

هیچییی هم نمیتونم بخورم 

تو دوهفته ۱۰ کیلو وزن کم کردم اصلا خیلیی لاغر شدم 

تمرکز ندارم اصلا و ...

بعد مامانم به یکی گفته بود بعد طرف گفته بود من شوهر خالم سرکتاب باز میکنه بعد بهش زنگ زده بود برام سرکتاب باز کرده بود بعد گفته بود اجنه ها براش دعا گرفتن 

من روز به روز دارم بدتر میشم و نمیدونم باید چیکار کنم 

درحدی شدم که از صبح تا شب فقط گریه میکنم و به خودکشی فکر میکنم

حتی چاقو گذاشتم رو رگم که بزنم ولی نتونستم حیف که جرعتشو نداشتم 

یه بارم تو حموم روی دستمو زدم ولی رگمو نتونستم بزنم 

خستههه شدممم دیگهه

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

باطل کرد برات؟

از یک جایی به بعددلت می خواهد همه چیز را واگذار کنی ،نامه یِ استعفایت را رویِ میزِ دنیا بگذاری،کیفَت را برداری و به دورترین جایی کهمی شناسی بروی...چای بنوشی، سیگارت را دود کنیو به هیچ چیز فکر نکنی!از یک جایی به بعد،دلت می خواهد خودت باشی!تنها خودت و حافظه ای کههیچ کس را  به خاطر نمی آورد...📩♥️♡⠀    〇⠀    ⎙⠀  ⌲⁣ˡⁱᵏᵉ ᶜᵒᵐᵐᵉⁿᵗ  ˢᵃᵛᵉ  ˢʰᵃʳᵉ⁣┈┉┈┉•▴•⚜️•▴•┉┈┉┈

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چله زیارت عاشورا شهید نوید صفری معجزه

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

اجنه نمیتونن برا انسان دعا کنن باید واسطه داشته باشن الکی گفته 

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

باطل کرد برات؟

نمیدونم والا

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

من رفتم یه دعا گرفتم خیلی وقت پیش😂دقیقا همین حرفو زد که آزار اجنه داره بهت میرسه برات دعا می نویسم دیگه رفعه.رفع نشد بدترم که شد😕

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

یهویی شدی؟!

آره

خرافات چیه عزیزم پیش دکتر خوب برو

هزااارتا دکتر رفتم 

من تهران زندگی میکنم پیش بهترین دکتر های تهران رفتم

من این موارد رو شنیدم برای دور کردنشون خوبه

موقع اذان با صدای بلند اذان بگین 

سوره ی جن رو هرروز بخونین

سوره ی بقره رو هر روز توی خونه پخش کنین

حرز امام جواد همیشه همراهت باشه

راضیم به رضای تو