2777
2789

واااای یجورایی خیلی بهم برخورد نمیدونم چرا 😑😑😑البته پسر عموم هست چن ماهه با هم چت میکنیم ولی اینجا نیست خب راه دوره 

بعدم خیلی شرم اوره زن عموم تازه یکم راضی شده به رابطه مون به گوشش برسه آبروم میره حتما با خودش بگه من خواستم ازش 

منم گفتم نمیخوام اصلا حرفشو نزن یادم میاد خندم میگیره فرض کن هنوز هیچی نشده نه نشون نه عقد نه مراسم ازش پول بگیرم 🤣🤣🤣

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودش خواسته بده مجبور نکردی که  چه اشکالی داره به عنوان هدیه بده😐

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه. 

خوب کردی نفرستادی

خودم کار میکنم نیازی ندازم ولش به گوش مامانش برسه واااای آبروم میره 

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

به نظرم خوب بود‌ که برات هدیه میفرستاد اگرم راهش دوره با پست بفرسته یا وقتی اومد شهرتون بهت بدشاینطو ...

اینجا نیست فروردین میاد