2777
2789
عنوان

قرص ال دی باعث چاقی میشه عایا

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 31 پست
میگن لاغرمیکنه کولی روی قلب خیلی تاثیر میذاره متفورمین لاغرکنندس ولی ال دی رو بیشترین ضررش روی قلبه

اره همش ضرر داره دیگ تصمیم دارم نخورم اسپیرونولاکتون تنها بخورم 

یا دوره ام تموم کنم و ولش کنم 

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی
عزیزم تنبلی تخمدان داری؟منم اسپیرو و سیبل میخوردمرو اعصابم و وزنم تاثیر بد داشتن دیگه نخوردم

اره منم همینا رو میخورم +متفورمین 

چند ماه خوردین ؟من پوست و مو بشدت خشک شده موهام انگار شبیه سیم ظرفشویی شده موهای من ک از شدت لختی و نرمی بسته نمیشد 🥴

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره خیلی هارو دیدم نی قلیون بودن قرص ال دی میخوردن انقد پهلو کرده بودن، نزدیک۱۵ کیلو چاق شده بودن

وای نههه🥲🥲 دیگ غلط بکنم بخورم وب

دیگه اگه میتونی از راه دیگه جلوگیری کنی بهتره...قرص ال دی اعصاب رو هم ضعیف میکنه زود عصبی میشی

برا جلوگیری نیست یه دوره ۳ ماهه باید بخورم برای تنبلی تخمدان 

اره منم همینا رو میخورم +متفورمین چند ماه خوردین ؟من پوست و مو بشدت خشک شده موهام انگار شبیه سیم ظرف ...

قرص سیبل کلا یه ماه فک کنم

اسپیرو دوماه

ببین برا پوست یکم خوب بودن

ولی دیگه باعث چاقی و پف شکم و ضعف اعصاب

و انگار تاثیری رو موهام نداشت

فقط یکم تار موهام ضخیم تر شده بود

دیگه خسته شدم گذاشتم کنار

عزیزم اگه نخوریم چی میشه؟

نمیدونم والا،دکتر داده،بهتره مصرف شه.یاهم ب دکتر بگو ی چیز دیگه برات بنویسه بجاش.من ک تنبلی تخمدان داشتم ی چیز دیگه برام نوشتن ده سال پیش بود یادم نیس چی بود دوماه مصرف کردم بعدش بچه دار شدم