2777
2789
من ۱۶۰دادم یه عطری واقعا خوشبو هست لباسمم میشورم هنوزبوش هست

من ی تومن دادم سی میل گود گرل خریدم همش میگم من خیلی ولخرجم😂😂😂😂ی پاف میزنم فقط بیرون رفتنی ولی پخش بوش عالیه

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و منی که پول اضافی داشته باشم میدم به نیازمندان  😐😑 

عطر معمولی با قیمت معمولی میزنم . 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
آره والا من لنگ ۶ میلیونم 🤕

هعییی آدمایی هستن که لنگ کمتر از اینن.. چی بگم

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚
از پول ننه بابای تو میخرم؟؟؟اشتباه میکنی حرص جیب منو میخوری پول دارم بهترشم میخرم عقده پول کاربرا رو ...

عقده ایی و انرژی منفی زیاده اینجا حرص نخور💟🎀

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
از پول ننه بابای تو میخرم؟؟؟اشتباه میکنی حرص جیب منو میخوری پول دارم بهترشم میخرم عقده پول کاربرا رو ...

اینهمه کاربر بهت گفتن احمق اونوقت چرا به من میتوپی ؟؟؟ 

اونی که عقده داره تویی که میای میگی  اگه داری برو بخر نیازی به پرس و جو نیست 

🙂🙃
و منی که پول اضافی داشته باشم میدم به نیازمندان 😐😑 عطر معمولی با قیمت معمولی میزنم .

مطمئن باش منم به نیازمند کمک میکنم

اما دو سه ماه مقداری از حقوقمو پس انداز کردم تا اونچیزی که دلم میخواد و بخرم