2777
2789
عنوان

اونایی که ازدواج کردین بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 53 پست
و این رسمم ماها ادامه میدیم یعنی اونایی که دخترشون براشون مهم باشه بعد یه سال عیدی که بهشون دادنو قط ...

الهی ناراحت نباش عزیزم از کسی هم انتظار نداشته باش اینجوری راحت تری قربونت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی ناراحت نباش عزیزم از کسی هم انتظار نداشته باش اینجوری راحت تری قربونت

عزیز دلم من از کسی انتظار ندارم ولی اینش برام یکم سخته که اون هدیه‌ای که برا منه حق منه رو گرف و نداد بهم و وقتی هم که خانواده همسرم برام عیدی می‌آوردن همش روشو می‌کرد اینور اونور کارش چقدر کم آوردن چرا اینجوری آوردن

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

من هیچ وقت نخواستم خانوادم اذیت شن حتی جهیزیه هم تا جایی که میشد کم و کاربردیا خریدم وبعدش کم کم خریدیم ..یلدایی هم نگرفتم ..خداروشکر خیلی خوشحالم که نذاشتم خانوادم اذیت بشن ..و بازم خداروشکر همسری داشتم که خاله زنک نبود و نذاشت کسی دخالت کنه 

عزیز دلم من از کسی انتظار ندارم ولی اینش برام یکم سخته که اون هدیه‌ای که برا منه حق منه رو گرف و ندا ...

واقعا نمی‌دونم چی بگم درکشم واسم سخته چی کشیدی تو عزیزم بگردم

واقعا نمی‌دونم چی بگم درکشم واسم سخته چی کشیدی تو عزیزم بگردم

اینا ی گوشه ایی از دردهایی ک مامانم داده بهم 🙂💔

خدا نکنه عزیزمم من ب فدات

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

اینا ی گوشه ایی از دردهایی ک مامانم داده بهم 🙂💔خدا نکنه عزیزمم من ب فدات

قربونت برم میگذره همینجوری نمی‌مونه که اونم حتما اونجوری بزرگ شده یاد گرفته 

خدا نکنه💓

یعنی چی ؟😁

والا نمیخوام از خودم تعریف کنم همه میگن خیلی زیبای هرکسی جای من بود جواب سلام کسیو نمی داد کلی هنر دارم چه فایده شانس مال اونای که خوشگل نیستن

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
قربونت برم میگذره همینجوری نمی‌مونه که اونم حتما اونجوری بزرگ شده یاد گرفته خدا نکنه💓

والاه زن داداشم بعده ۹ سال ی بچه هم داره هنوز ک هنوزه عیدی میاره مامانش 

بعد بحث بچه شد همین مامانم برگش گف 

دیدی زن داداشتو داداشت گرف سیسمونی رو منم نمیدم بهت

بهش گفتم اره نده 

راه ب راه تف میندازی ت صورت زنه بدبخت ک‌چرا پسرم گرفت 

والا نمیخوام از خودم تعریف کنم همه میگن خیلی زیبای هرکسی جای من بود جواب سلام کسیو نمی داد کلی هنر د ...

اره والا به قول معروف .رابا شانس دارن 😂

هنرتو خوشگلیتو همتو براخودت خرج کن نزار حیف بشن