2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما رسم داریم وقتی که دختر ازدواج می‌کنه تا یه سال مادر باید تو مناسبت‌های عید نوروز عید قربان شب چله و چهارشنبه سوری براش عیدی می‌برند اما مادر من عیدی نیاورد هیچ پولایی که تو عید نوروزم جمع شده بود ازم گرفت و نداد بهم🙂

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

ما رسم داریم وقتی که دختر ازدواج می‌کنه تا یه سال مادر باید تو مناسبت‌های عید نوروز عید قربان شب چله ...

عزیزم صلوات فرستادم میشه برا ازدواج و خوصبختیم دعا کنی قربونت 

اره امام این رسمو داریم عزیزززممم بگردم 🥺

و این رسمم ماها ادامه میدیم یعنی اونایی که دخترشون براشون مهم باشه بعد یه سال عیدی که بهشون دادنو قطع نمی‌کنن درسته که یکم از حجم اون عیدی قبلیا کم میشه ولی قطع نمی‌کنن همونجوری ادامه میدن ولی مادر من....

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

من ک شوهرم ماموریته هستم خونه بابام اینا شب یلدا،نمیزارم هیچی بخرن واسم،تااینجاشم کلی زحمت کشیدن مام ...

اره درسته منم نمی‌زارم زیاد تو زحمت بیوفتن ولی مامانم اینا قبول نمیکنن چیزی نخرن ولی نمی‌دونیم چی

عزیزم صلوات فرستادم میشه برا ازدواج و خوصبختیم دعا کنی قربونت

ممنونم بابت  دعای قشنگت منم واست ۱۰ تا صلوات فرستادم انشالله خوشبخت‌ترین شی از نظر خودت به اونی که دوست داری برسی

اره درسته منم نمی‌زارم زیاد تو زحمت بیوفتن ولی مامانم اینا قبول نمیکنن چیزی نخرن ولی نمی‌دونیم چی

منم قبول نمیکنن ولی واقعانمیزارم بااین اوضاع خیلی خرج کردن

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘