تروخدا بگین من چیکار کنم باهاش خانما من نمیخوام ناراحتش کنم ولی خیلی وقته داره با منو شوهرم زندگی میکنه دوتا بچه دارم اونام خیلی وابسته ب خالشونن با پدرم مشکل داره نمیره خونه خودشون میگه میخواد ب زور شوهرم بده سی و پنج سالشه دیگه سنی ازش گذشته ولی الان سه ساله باماست خیلی ناراحتم از این بی درکی اون و پدرو مادرم مگه میشه مگه میشههههه از یه طرف میترسم چیزی بگم تمام این سالاهام به باد بدم از طرف دیگ فکر میکنم شاید تا اخر عمر نخواد ازدواج کنه تکلیف من چیه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
سه سال زمان زیادیه.باز اگر خواهرتون نوجوون بود یچیزی.من درک میکنم.دلسوزی هم حدی داره زندگی شما و بچه ها و همسرتون در الویته. بنظرمن رک باهاش صبحت کن
رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمیتواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔 یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم