2777
2789
عنوان

چیکار کنممممم اخه این خواهره یا بلای جون

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 72 پست
خوبه خودش راحت نیست ۳ سال مونده واقعا سه سال مونده؟چقدر خودت و مخصوصا همسرت انسان هستین

اره متاسفانه من نمیتونم بگم نیا اینجا ولی پیشم اومده ب صورت غیر مستقیم گفتم حتی میفهمه و بازم تکرار اصن تمام وسایلش خونه ماست😶بخدا ی موقع های مادرشوهرم اینا میان پیام میدم فلانی از سرکار میخوای بیای مادرشوهرم اینا اینجان گفتم شاید راحت نباشی چون نمیخوام بازم حرف بشنوم اما بازم میبینم میاد😐احساس میکنم دشمنمه بخدا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفانه خیلی خیلی افسار پاره کرده من نمیگم خونه بابام خیلی گلو بلبله اما مثل تمام خانواده های دیگ م ...

شما هیچ وظیفه ای نسبت به خواهرتون ندارید

اولویت بایستی همسر و فرزندان باشه... اشکالی نداره که ناراحت بشه، بهش ی مهلت دو هفته ای بدید که خونه خودش یا خونه پدری بره. 

خدایی نکرده در آینده زندگی شما دچار مشکل بشه، آیا همین خواهر کمکی میتونه بکنه؟ نه. 

نه پدرتون حرف بزنید جای دختر مجرد تو خونه اش توخونه خواهر متاهل درست نیس پدرتون دست ازسرش برداره نمی ...

کاش یه بچه ده پونزده ساله بود لااقل میگفتم نمیفهمه داره بازندگیم چیکار میکنه ولی بااین سنوسال 

شما هیچ وظیفه ای نسبت به خواهرتون نداریداولویت بایستی همسر و فرزندان باشه... اشکالی نداره که ناراحت ...

بخدا نمیدونید چقدر منو اتیشی میکنه الیه شوهرم اصن حتی اگر حضرت فاطمه هم باشه بازم درست نیس من نمیخوام یجوری بشه ک دیگ ارتباطشو باهام قطع کنه 

کاش یه بچه ده پونزده ساله بود لااقل میگفتم نمیفهمه داره بازندگیم چیکار میکنه ولی بااین سنوسال

اره والله منم تعجبم چرا خونه خواهرش موندن اونم عجیبه خو ولی باهاش حرف بزن ناراحت نمیشه بگو تو دیگه بچه نیستی ی سری مشکلات توهم درک‌کنه

بخدا نمیدونید چقدر منو اتیشی میکنه الیه شوهرم اصن حتی اگر حضرت فاطمه هم باشه بازم درست نیس من نمیخوا ...

برای رسیدن به هر خواسته ای بایستی، ی سری چیز ها رو از دست بدید. هیچی مهم تر از حفظ آرامش خانواده خودتون نیست

بنظرم بفکر زندگی خودتون باشین با پدر و مادر صحبت کن مستقیم به خودش بگو زندگیم داره بهم میریزه از خوبی شوهرم داره سو استفاده میشه بالاخره یه جوری ردش کن بره

بفرما جلو ته صف مال خودمه
اره والله منم تعجبم چرا خونه خواهرش موندن اونم عجیبه خو ولی باهاش حرف بزن ناراحت نمیشه بگو تو دیگه ب ...

بخدا تاحالا خیلی بحثش پیش اومده خودشم قبول داره کارش بده ولی بازم تکرار میکنه

بحث عرضه داشتنو نداشتن نیس من نمیخوام یه مورچه هم از دستم ناراحت شه ولی خودم خیلی غرق عذابم

عزیزم مورچه یروز ناراحت نشه یه هفته یه ماه یسال ،نه سه سال! دیده هیچی نمیگی سوارت شده ، من بودم خشتکشو پاره میکردم بیرونش میکردم