2777
2789

تروخدا بگین من چیکار کنم باهاش خانما من نمیخوام ناراحتش کنم ولی خیلی وقته داره با منو شوهرم زندگی میکنه دوتا بچه دارم اونام خیلی وابسته ب خالشونن با پدرم مشکل داره نمیره خونه خودشون میگه میخواد ب زور شوهرم بده سی و پنج سالشه دیگه سنی ازش گذشته ولی الان سه ساله باماست خیلی ناراحتم از این بی درکی اون و پدرو مادرم مگه میشه مگه میشههههه از یه طرف میترسم چیزی بگم تمام این سالاهام به باد بدم از طرف دیگ فکر میکنم شاید تا اخر عمر نخواد ازدواج کنه تکلیف من چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بنده خدا مگه اذیتت میکنه؟

این چه حرفیه میزنین برای چی وقتی خودش خونه داره باید بامن زندگی کنه؟؟وای یعنی هیچکی نیس درک کنه من چی میگم من خجالت میکشم جلوی شوهرم خانواده شوهرم 

این چه حرفیه میزنین برای چی وقتی خودش خونه داره باید بامن زندگی کنه؟؟وای یعنی هیچکی نیس درک کنه من چ ...

اره عزیزم تو هم درست میگی

با پدرت صحبت کن که چرا این دختر رو فراری کردین..

جالبش اینجاست خودشم میدونه چقدر کارش بده و میگه راحت نیستم 😶

خو ببرش بگو پدرت باهاش بگو زشته خانواده شوهرم شوهرم نمی‌خواد ازدواج کنه دلش نیس بزار بمونه مجرد زندگی شو بکنه ولش کنید بزار بره خونه بابات 

اره عزیزم تو هم درست میگیبا پدرت صحبت کن که چرا این دختر رو فراری کردین..

متاسفانه خیلی خیلی افسار پاره کرده من نمیگم خونه بابام خیلی گلو بلبله اما مثل تمام خانواده های دیگ ماهم یسری مشکل داریم نمیشه ک همه بخوان فراری بشن میبینه من چقدر گله میشنوم از همه میبینه چقدر تحت فشارم خونم بشدت کوچبکه با شوهرم واسه رابطه ب مشکل خوردیم یه حرف حرف خصوصی نمیتونیم بزنیم تو تمام تصمیمات دخالت میکنه