2777
2789
عنوان

کسی از نورابل خرید کرده

84 بازدید | 25 پست

من ۱۱ تیر و ۱۸ تیر ۱۰ تا شال سفارش دادم از نورابل ، نوشته بود ۶۰ تا ۹۰ روزکاری ، حساب کردم شد ۲۶ مهر ، الان نزدیک ۲۶ آذریم و نیومده هنوز ، بهشون پیام دادم اول که تا ۲۰ روز جوابگو نبودن ، بعد پیام دادم پول مردمو می‌خورید یه آبم روش و جواب دادن گفتن تا اخر اذر یا نهایت اوایل دی میاد ..

کسی سفارش داده ازشون ؟

اومده براش؟

اگه اومده جنساش چطوره ؟

۹۰ روز کاری ؟

شال دستبافت هم میخواستن برات ببافن اینقدر طول نمی‌کشید

نورابل کلاهبرداره فکر کنم الآنم جمع کرده فرار کرده خارج.

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میخواستم سفارش بدم اومدم تاپیکارو خوندم پشیمون شدم

نورابل کلاهبرداره کلی معترض داره کلی آدم ازش شکایت کردن  من پیاماشو مسدود کردم هر روز پیام میداد ۵۰  درصد اف میرفتم تو سایت می دیدم شال  ۱ تومنی رو کرده ۵۰۰ 

همون شال از شهر خودت بخری کلا ۳۰۰ پولشه 😐

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
مهاجرت کرد

فرار کرد ❌ مهاجرت کرد

اره خیلی انگار کلاهبرداری کرده

جالبه اکثر بلاگرا هم تبلیغشو کردن الان بیان پاسخگو باشن

کلاه برداره منم چون هیچ پلتفرم خبری (اینستا) نداشتم که بدونم کلاه برداره خریدم و بعدش فهمیدم کلاه بر ...

اخه خواهر دوستم گفت که سفارش داده پارسال و اومده براش و جنساشم واقعا خوب بود😂

یعنی دروغ گفته؟