2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم ندیدم

ولی توی نت سرچ کن زگیل ببین شبیه هست به مشکل خودت یا نه

البته بعضی وقتا هم ممکنه جوش باشه 

بهتره دکتر پوست معاینه ت کنه ولی اصلا دست دست نکن همین عصر برو دکتر که خیالت راحت شه 

این کاربری دست چند نفر هستش ممنون که تاپیک‌ ها رو مقایسه نمیکنید...
زگیله رابطه جنسی پر خطر داشتی ؟ سریع برو. دکتر دستتم حسابی بشور جای دیگ نزنی

نه رابطه نبوده یهویی سوزش اومد بعد در اومد دکتر رفتم گفت عادیع ولی طرف دیگس پر شده 

نه رابطه نبوده یهویی سوزش اومد بعد در اومد دکتر رفتم گفت عادیع ولی طرف دیگس پر شده

دکترتو عوض کن عزیزم همیشه م از رابطه نمیشه استفاده از ژیلت تیغ وسایل و لباس کسی ک آلوده س و یا نشستن لب استخر عمومی کف حمام این چیزا ممکنه پیش بیاد انشالله ک چیزی نیست اما دکتر بری خیلی بهتر راهنماییت می‌کنه اگ چیزی نباشه یه پماد کلوتریمازول موضعی میده استفاده می‌کنی اوکی میشی عزیزم