2777
2789
حالا شما چهار نفر باش😂

دعا میکنی برای مامانم؟

حالش خیلی بده. داغونیم همه ، مریضه مامانم😭😭

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاالله که خوب خوب میشه عزیزم❤️❤️❤️😔

ممنونم عزیزم، ان شالله 🤲😞😞

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
روزای اول همه جاهایی میرفتم که آرزومهتو سوپریا خوراکی میخوردممبریز بپاش بهدش احتمالا افسرده میشدمزند ...

ولی من بیس روزه هیچ آدمی رو ندیدم و هیجام نرفتم

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
چرا همش خونه چرااخب عزیزم الان اینجایی و زنده با تعداد زیادی آدم حرف میزنی باز بی هیچی نیی

کجا برم عزیزم ماشین رو فروختیم پیاده موندیم دستمونم تنگه همین هفته کلی چک باید پاس بشه خانواده ها هم رفت آمد نداریم حالا به دلایلی

کجا برم عزیزم ماشین رو فروختیم پیاده موندیم دستمونم تنگه همین هفته کلی چک باید پاس بشه خانواده ها هم ...

عزیزمم

برین پیاده روی 

تفریح سالم

۳ شنبه بزار بیاد برین سینما 

گردش طبیعت 

پارک سرکوچه

منمم کنکوری کلی وقته تو خونه بودم الان اومدم بیرون

عزیزممبرین پیاده روی تفریح سالم۳ شنبه بزار بیاد برین سینما گردش طبیعت پارک سرکوچهمنمم کنکوری کلی وقت ...

والا تا شب یلدا که تفریح نداریم شب یلدا هم شوهرم کوفتم کرد😂گف چک سنگین دارم به اضافه اجاره فقط پونصد تومن میتونم بهت بدم برا شب یلدا فک کن🥲 

دیگه چیزی نگفتم کل هفته هم باید با پونصد بگذره اینهمه درکش کردم ارزششو ندارن ها ولی درک هم نکنم کار خودمم گیره

والا تا شب یلدا که تفریح نداریم شب یلدا هم شوهرم کوفتم کرد😂گف چک سنگین دارم به اضافه اجاره فقط پونص ...

خب دیگه زندگی دو نفره اس 

بابا بازم خوبه 

قشنگ برنامه بریز ،از پول درست استفاده شه

انقد خوش میگذره

خب دیگه زندگی دو نفره اس بابا بازم خوبه قشنگ برنامه بریز ،از پول درست استفاده شهانقد خوش میگذره

آخه کجای پونصد تومنو برا شب یلدا خرج کنم برنامه کیک و دسر داشتم😂

الان فقط پشمک و تخمه میشه خرید با این پول ولی خب چاره نیست در حالیکه هفته بعدش ۹تومن میاد دستش هفته ب هفته تسویه می‌کنه ولی باز آدم بعضی جاها کم میاره

آخه کجای پونصد تومنو برا شب یلدا خرج کنم برنامه کیک و دسر داشتم😂الان فقط پشمک و تخمه میشه خرید با ا ...

میدونه دیگه حالا باید یجوری تو همون مدت هندل کرد

میشه بازم ساده تر درست کنی

کیک و اینا

هوم