2777
2789

بابت حاشیه صبحم ازت عذرمیخواهم نیلو

تو ک میدونی این همه کامنت ازم دیدی هیچی تو دلم نیس ب خدا😅❤

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

بابت حاشیه صبحم ازت عذرمیخواهم نیلوتو ک میدونی این همه کامنت ازم دیدی هیچی تو دلم نیس ب خدا😅❤

بخشیدم، منم اگه حرفی زدم باعث شد قلبت بشکنه من رو ببخش ولی انه واقعا دختر خوبیه حالا عقایدش فرق میکنه دیگه من باهاش ۱ سال و خورده ای دوستم شاید مثلا من یه نظرشو قبول نداشته باشم ولی دلیل نمیشه بهش توهین کنم یا حالا ابروشو ببرم 

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره🩷تیپ شخصیتی:ENFJ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امضا به اون بزرگی رو ندیدین؟ایشون یه کاربر دیگه هستن منم یه کاربر دیگهفک نکنم فهمیدنش سخت باشهواسه م ...

چرا میزنی حالا 

تقلید میکنید پرو هم هستید عجبا😐😐

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن  
بخشیدم، منم اگه حرفی زدم باعث شد قلبت بشکنه من رو ببخش ولی انه واقعا دختر خوبیه حالا عقایدش فرق میکن ...

عزیزمی

منم عصبانی شدم

دعواهم میدونم حلوا پخش نمیکنن

من همین دیشب ب انه گفتم بیا دوست باشیم

اونم گفت نه

منم گفتم ب درک

ولی واقعا اگر خود انه دست دوستی دیشب منو بپذیره همه چیز ب خوبی و خوشی میشه🥰🤝

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

عزیزمیمنم عصبانی شدمدعواهم میدونم حلوا پخش نمیکننمن همین دیشب ب انه گفتم بیا دوست باشیماونم گفت نهمن ...

من باز مجدد با انه حرف میزنم یکم صبور باشید هردوتون اروم بشین من نمیخوام دل کسی بشکنه خلاصه اگه حرفی زدم چیزی گفتم عذر میخوام❤️

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره🩷تیپ شخصیتی:ENFJ

من باز مجدد با انه حرف میزنم یکم صبور باشید هردوتون اروم بشین من نمیخوام دل کسی بشکنه خلاصه اگه حرفی ...

عزیزمی

عزیزمی

برای توعه

برای توعه

وای ملسییییی

وای ملسییییی

❤️🌘

چرا میزنی حالا تقلید میکنید پرو هم هستید عجبا😐😐

تقلید!؟😂

وقتی شما عقلتون اونقدری کامل نشده که فکر کنید با خودتون و بگید خب این کاربر تازه عضو شده از کجا میدونسته قبل از اون کسی با این نام توی این سایت عضو شده خب من الان با چیه شما حرف منطقی بزنم؟؟

بدرود🥰😆

با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!   از‌آینه‌بپرس‌نجات‌دهنده‌ات‌را؛؛؛

تقلید!؟😂وقتی شما عقلتون اونقدری کامل نشده که فکر کنید با خودتون و بگید خب این کاربر تازه عضو شده از ...

شما عقلتون کامل شده میشه قشنگ دید ک عقل کاملی داری آدم از حرفاتون خندش میگره

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن  
شما عقلتون کامل شده میشه قشنگ دید ک عقل کاملی داری آدم از حرفاتون خندش میگره

شما بخند عزیزم😅

با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!   از‌آینه‌بپرس‌نجات‌دهنده‌ات‌را؛؛؛