2777
2789
عنوان

اذیت های اورتودنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 21 پست
دندونام کج نیست فکم یکم جلو هست ظاهرا مشکل نداره ولی دندونام داشت ساییده میشد بهم نمیدونم طول درمانش ...

امیدوارم که زودی تموم بشه برات 

درکل خیلی راحت میگذره نگران نباش

فعلا روزای اولته یخورده سخته

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امم ، بهداشت بر سلامت دندونه . بازه درمانی به حرکت دندونای فرد بستگی داره

اهم 

پس دکتره الکی گفته/:

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
ن مث اینکه واقن توی مدت درمان تاثیر داره 😶🤣 ما نمیدونستیم! امروز ی کلیپ دیدم اینستا دربارش

جدی؟

چی میگفت یعنی؟

من یکی از دوستام خیلی رعایت میکرد خیلی

و الان دندوناش حتی فوقعلاده شدن 

ولی دقیقا کساییکه زیاد اهمیت نمیدن انگار هیچ کاری نکردن

جدی؟چی میگفت یعنی؟من یکی از دوستام خیلی رعایت میکرد خیلیو الان دندوناش حتی فوقعلاده شدن ولی دقیقا کس ...

یعنی بهداشت رعایت نکنی لثه تحلیل میره و خب این روند درمان رو طولانی تر می کنه ، من س ماهه که گذاشتم مسواک س بار می زنم ، نخ می کشم ، اما دندونام ب نسبت قبل یکم زرد تر شدن

جدی؟چی میگفت یعنی؟من یکی از دوستام خیلی رعایت میکرد خیلیو الان دندوناش حتی فوقعلاده شدن ولی دقیقا کس ...

من خیلی از پوسیدگی میترسم ، چون قبل ارتو رفتم ترمیم کردم و چندین دندون درست کردم ، البته من فک بالام فقط ارتوعه ، دیگ کلا از پوسیده شدنشون واقعا ترس دارم ، رعایت می کنم نمیدونم حالا خیلی یا ن🤐🤐