2777
2789
عنوان

میخوام بدون اینکه خبر بدم برم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1980 بازدید | 129 پست
ن فیلم چیه با دوتا بچه چ غلطی میخوام بکنم اخه

نه عزیزم

شایدمنظورمو خوب نرسوندم منظورم شوهرته

میگم مردا وقتی دستشون رو میشه فقط دنبال سرنخ و اتو از طرف مقابل میگردن

میگم اگر همسر شمام اینجوریه ک تهمت بزنه یا سوال پیچت کنه کجا رفتی کجا نرفتی ، داخل رستوران عکس از بچه هات بگیر که وقتی برگشتی کار بجای باریک کشید و خواست ازت آتو بگیره ک کجا رفتی چیکار کردی، با مدرکت بهش ثابت کنی

تو این سایت هرکس بنا ب اخلاقیات همسر خودش اینجا جوابتو میده عزیز

من خودم باشم این کاری ک شما گفتی رو انجام میدم 

الانم شما با خودت دو دو تا چهار تا بکن ببین کدومش برات بهتره

برای مردا یه زهر چشمی گاهی وقتا لازمه

ما همش بخاطر بچه ها میکشیم و کوتاهی میکنیم ک ارامش بچه ها بهم نریزه

ولی اونا پیش خودشون فک میکنند ک فقط درحد پیام بود ب جای باریک نرسید ک، درکل هرچی باشه حق رو به خودشون میدن

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
نه عزیزم شایدمنظورمو خوب نرسوندم منظورم شوهرتهمیگم مردا وقتی دستشون رو میشه فقط دنبال سرنخ و اتو از ...

میکشیم و کوتاهی میکنیم = میخشیم و کوتاهی میکنیم

🤦‍♀️🤦‍♀️این سایت درست بشو نیست

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واسه چی اشتی کنی؟ همین کاسه و همین اشه تا اخر ؟هرچی کوتاه بیای بدتر میکنه

فعلا ک ن میخوام باشگاه ثبت نام کنم و محلش ندم

خواست جدا بشه حرفی ندارم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

متاهل نیستم ولی این کارو کردم

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

خب اگه با خانواده شوهرت راحتی یه چند روزی برو اونجا

ن اینجا خونه منه انداختمش بیرون ی شب بیرون موند بعد پرو پرو اومد خونه

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اینو دوس دارمدیروز رفتم برا خودم لباس زیر اینا گرفتم بهشم نگفتم اما اون موقع تو خونه نبود و انداحته ...

استرس نداشته‌باش عزیزم 

زندگیتو عوض کن اولش سخته ولی اگه اعتماد به نفست بیشتر کنی اینجوری نمیشه 

شاید همسرتون خیالش راحته که شما خیلی دوسش دارین و تحت هر شرایطی کنارش می‌مونید 

چون دوتا بچه داری خیالش راحته کاری نمیکنی. باید از این ذهنیت امن بیاد بیرون. نمیدونم امروز میری بیرون یا نه. ولی نذار انقدر خیالش ازت راحت باشه. تو خونه لباسای شیک بپوش آرایش کن. عطر بزن. عطر رو حتمااااا بزن.

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
نه عزیزم شایدمنظورمو خوب نرسوندم منظورم شوهرتهمیگم مردا وقتی دستشون رو میشه فقط دنبال سرنخ و اتو از ...

خواهرش گفت میام باهم میریم خبرم نمیدم ک ندونه بامنی

ن غلط میکنه ب من تهمت بزنه بخدا چشماشو درمیارم از این غلطا نمیتونه بکنه

چون دوتا بچه داری خیالش راحته کاری نمیکنی. باید از این ذهنیت امن بیاد بیرون. نمیدونم امروز میری بیرو ...

خو اینکارارو هرروز میکنم

امروز میرم حتما دیرم میخوام برگردم 

بلاکشم کردم زنگ نمیتونه بزنه

باشگاهم تایم مدرسه بچه ها ثبت نام میکنم

عزیزمممممممممم  شاید برای دیگران بنظر مسخره بیاد ولی داری قدم خیلی بزرگی برمیداری 

اون عادت کرده از ریز جزئیات تو خبر داشته باشه 

اشکال نداره ولی وقتی خودش خیانت میکنه حق نداره تورو محدود کنه.

حتما برو ولی ممکنه کلی زنگ بارونت کنه ب دهنت زهر کنه 

سایلنت کن

نه رومخش راه میرن حق میدنوبه شوهرش

شوهرای خواهر شوهرام نمیخوام بدونن اعصاب مادرشم ندارم 

عزیزمممممممممم شاید برای دیگران بنظر مسخره بیاد ولی داری قدم خیلی بزرگی برمیداری اون عادت کرده از ر ...

بلاکه شمارش

دقیقا قدم بزرگیه استرس بالاییم داره برام