2777
2789

میشه بخونین و بگین چی کار کنم و آرومم کنین؟

تیکه تیکه میذارم

لطفا تا کلشو نخوندین نظر ندین

خواهش میکنم

و درک کنین که دارم زجر میکشم و به طرز عجیبی حالم بد شده و خودمم نمیدونم چرا

برام دعا کنین خدا کمکم کنه حالم خوب بشه

دارم گریه میکنم وسطاش و داغونم خیلیم داغونم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

بعد همسر من کلا قبل من دوس دختر واقعی و رابطه نداشته،ولی اونجوری هم نبوده که سر و گوشش نجنبه.بعد ۱۸ سالش که بوده با یه اکیپ میگشته که توشون دختر بوده تعدادی،بعد این و دختره گاهی چت میکردن.رابطه رلی بینشون نبوده ولی.اما خب این احمق حالیش نبوده که وقتی دختره رو نمیخواد و حسی بهش نداره باهاش گرم نگیره‌.جوگیر بوده و فاز جاست فرندی داشتن و من نمیدونم چرا اون دخترو نخواسته.بعد حالا تو دختره حس به وجود میاد.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد همسر من کلا قبل من دوس دختر واقعی و رابطه نداشته،ولی اونجوری هم نبوده که سر و گوشش نجنبه.بعد ۱۸ ...

چت چجوری؟ حرفای عادی یا عاشقانه و اینا؟

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

بعد دختره چن بار بهش میگه بریم بیرون و....اینم هی میپیچونه.میگفته حوصله ندارم.فلان.از این مدلا که میذارن تو آب نمک و براشون مهم نیس طرف چی میشه،اما رابطه چتیشونو دارن.یعنی دختره پیام میداده این جواب میداد.دختره رو هم تو اینستاش فالو داشته.من میگم خب تو که نمیخواستیش چرا اصلا حرف زدی باهاش.میدیدی حس داره و توام نمیخوای بلاک میکردی همون اول.نه که هی ادامه بدی‌ جوابشو بدی توش امید به وجود بیاری.

خلاصه این قشنگ ۳ سال طول میده چت با این دخترو،و اونم رو حساب این که خب یارو جوابمو میده پس یه روز منو انتخاب میکنه واسه رل خوشحال بوده.حالا ظاهرا دختر بدبخت افسردگی شدیدم داشته و کلا حالش خوش نبوده

زرنگ وموذیه شوهرت فعلا تا اینجا

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .

بعد که همسرم میاد تهران دانشگاه ارتباط چتی ادامه داشته،و چتا هم احساسی نبودن.صرفا یه ارتباط دوستانه‌ آب نمکی.بعد همسرم با اینم هیچ وقت سر قرار دوتایی و اینا نرفته و رو این حساب دختره له لهشو میزده.عملا بازی روانی و خودخواهانه.

خلاصه تا ما با هم دوست میشیم،دیگه این دختره رو ریموو آنفالو میکنه تو ماه چهارم،و تو این مدتم دیگه باهاش حرف نمیزده.بعد ریموو شدن دختره حمله میکنه پیویش با حال خراب.که چی شده‌.