2777
2789
عنوان

طلاق یا زندگی به خاطر بچه 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 52 پست
ای وای ینی هیچ راهی نداره؟خدایا خودت کمک کن پناه دل شکسته ها باش

دخترم ۳سالش طرف هام بدجنس هستن نمیتونم دستشون بسپارم مثل خودشون بزرگ کنن بخاطر شرایطم میگفتم اصلا نمیزارم بچه دار بشم ناخواسته شد باورت میشه هرکاری کردم اصلا سقط نشد بعد بچه هم مصیبتشون بهم بیشتر شد روزام باترس و وحشت بدن لرز میگذره شیام تا صبح گریه

دخترم ۳سالش طرف هام بدجنس هستن نمیتونم دستشون بسپارم مثل خودشون بزرگ کنن بخاطر شرایطم میگفتم اصلا نم ...

خدا ب روی اون بچه نگاه کنه یه دری ب روت باز کنه ک جبران همه درهای بسته بشه

جز دعا کاری از دستم برنمیاد

طرف شدن با آدم بدجنس سخته میدونم

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه دختر شش ساله . باهوش . با ادب . زرنگ . فهمیده دارم

دو دلیم برای دخترمه که بچه طلاق شدنش رو زندگیش اثر میزاره

و پیش خودم میگم اگر قراره طلاقم منو از مشکلات با شوهرم راحت کنه ولی بجاش بچه طلاق شدن دخترم بهش ضربه بزنه ترجیح میدم من خودم فدا کنم این وسط و همخونه با باباش زندگی کنم تا اون اسیب کمتری حداقل ببینه

نمیخوام بار رو از رو دوش خودم بردارم و خودمو راحت کنم

و بجاش بار رو بزارم رو دوش دخترم و با بچه طلاق شدن اونو دچار مشکلات کنم

من تو دنیا هیچکسیو ندارم . خانواده ام بدرد نمیخورن و فرض کنید یتیمم و کس و کاری ندارم

بعد از طلاق احتمالا شوهرم مارو یادش بره و زن بگیره و بره دنبال زندگیه خودش

منو دخترمم تو دنیا هیچکسیو نداریم

حتی اگر خدایی نکرده مریض بشیم. تصادف کنیم . یا هر بلایی سرمون بیاد . کسیو نداریم زنگ بزنیم بگیم بیاد یکساعت کنارمون

یا حتی ده هزار تومن پول بگیریم

یا اگر به عنوان یک زن و دختر تنها تو این دنیا همسایه ای . کسی . بخواد اذیتمون کنه . هیچکسیو نداریم

و اگر بمونم حداقل سایه باباشو داره

اگر بمونم حداقل اگر من بمیرم باباشو داره

از تنهایی و بی کسی دخترم میترسم

چون خودم هرچی روزگار سرم اورده از بی کسی و یتیمیم بوده

نمیخوام دخترمم مثل من بشه که چاقو بزارن زیر گلوش ولی از بی کسی نتونه کاری کنه . کتکش بزنن ولی از بی کسی پناهی نداشته باشه و مجبور باشه بمونه و کتک بخوره .....

و اینکه نمیخوام بچه طلاق بشه که فردا برای ازدواجش و ورود به جامعه براش سرافکندگی باشه بچه طلاق شدنش....

خودم اگر طلاق بگیرم راحت میشم

ولی میترسم از اینکه خودمو راحت کنم و هزار جور بلا سر دخترم بیارم

اگر قرار به سوختنه . میخوام من بسوزم ‌ . نه بچم

بنظرتون این ترسهایی که دارم چقدر واقعی اند؟ خودم الان نمیدونم اینقدر روحیه ام ضعیف شده و تو شرایط فشار هستم ، اینجوری فکر میکنم یا واقعا این افکارم درستن؟

من دو بار تصمیم اشتباه گرفتم . یکبار انتخاب همسر . یکبار بچه دار شدن با ادم اشتباه

نمیخوام بازم اشتباه کنم و بیشتر از این زندگی خودمو دخترمو خراب کنم

بنظرتون بمونم و مثل هم خونه با شوهرم زندگی کنم و دیگه برام مهم نباشه مرده و زنده اش؟ اما فقط خودمون بدونیم و ظاهرو حفظ کنیم بخاطر بچمون؟ 

اینجوری که شوهرم صبح ۸ میره شب ۱۲ میاد . گاهی هم عصرا چند ساعت میاد و میره بازم

فقط واسه خواب و غذا خونه است تقریبا

اینم فکر کنم نیست و بشینم زندگیمو کنم و بچمو بزرگ کنم

یا طلاق بگیرم و برم دنبال سرنوشت خودمو بچم؟ 

اینم بگم قصد ازدواج دوم ندارم اگر طلاق بگیرم و میخوام خونه بگیرم و سرکار برم و به بازیابی خودم و ارامش و رشد بچم برسم و تنهایی با بچم زندگی کنم . اگر هم بخواد یه درصد ازدواج دومی باشه بعد از بزرگ شدن مثلا ۲۰ ساله شدن بچمه . شایدم تا اخر عمر مجرد و تنها بمونم بعد از طلاق

خدا ب روی اون بچه نگاه کنه یه دری ب روت باز کنه ک جبران همه درهای بسته بشهجز دعا کاری از دستم برنمیا ...

بغضی شدم با نوشته ات

برام دعا کنید

بچه ها هر کسی این متنو میخونه لطفا برای منو بچم و عاقبت بخیر شدنمون دعا کنه 🙏

خدا ب روی اون بچه نگاه کنه یه دری ب روت باز کنه ک جبران همه درهای بسته بشهجز دعا کاری از دستم برنمیا ...

برام دعاکن عزیزم خدا انشالله صدات بشنوه

جه شبا نرفتم زیر بارون تند  نموندم قرآن نخوندم دعاها نخوندم نلرزیدم اما هیچ کمکی نه تنها نشد بلکه بدتر هم شد

برام دعاکن عزیزم خدا انشالله صدات بشنوهجه شبا نرفتم زیر بارون تند نموندم قرآن نخوندم دعاها نخوندم ن ...

ای خدااا

چشم حتما دعات میکنم

برات سوره نصر میخونم انشاالله گره از کارت باز بشه

خیلی ناراحت شدم برات یاد تنهایی های خودم افتادم میفهمم چی کشیدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️

م بگم با شوهرم زندگی کردن فقط یک قلق داره 

اونم اینه که نزدیکش نشم

دور ازش بایستم

حرف نزنم . تا وارد چالش و درگیری نشم باهاش

فقط همین که بیا غذا بخوره و بخوابه و بره

وقتی خونه است دست دخورم گوشی بدم بازی کنه  تا سمتش نره

خودمم سرگرم کارام باشه

خلاصه فقط و فقط با فاصله ازش میشه کنارش زندگی کرد

بدیش : بدیاش ته نداره . هرچی بگم بازم کمه . ولی اصلیاش دروغ . خیانت متعدد . خانواده داغون و دعانویس . حیله گر . مکار . بد ذات

خوبیاش هم اینه که . خسیس نیست . پولشو میده بهم . از خوراک و پوشاک کم نمیزاره . خونه مستقل دارم . بچه رو میبره مهد میاره . اهل مسافرته و سفر و تفریح زیادمیریم . برای کار کردن و درس خوندن جلومو نمیگیره . برای از خونه بیرون رفتن و اینا کاری بهم نداره . اگر کسی . همسایه ای . حتی خانوادم بخوان اذیتم کنن شده دعوا راه بندازه ازم حمایت میکنه . بچه رو شهربازی و پارک میبره

خرید خونه میکنه و از این کارا

قبل بچه دار شدن هم همین بود؟

قبل بچه هم خیلی بدتر از این بود

ولی من چون پناه و تکیه گاهی نداشتم مجبور شدم زندگی کنم

الان نسبت به گذشته قدرتم بیشتر شده و بیشتر شناختمش و شرایطم تو دفاع کردن از خودم بهتر شده

ولی خوب اون همون ادمه ! من قوی تر و سلیطه تر شدم . نمیتونه کارای گذشته اشو کنه باهام . مثلا دیگه نمیزارم کتک بزنه . قبلا لال بودم و کتکم میزد . الان از خودم دفاع میکنم و نمیزارم مثل گذشته زورشو بهم نشون بده

ولی همون ادمه !

قبل بچه هم خیلی بدتر از این بودولی من چون پناه و تکیه گاهی نداشتم مجبور شدم زندگی کنمالان نسبت به گذ ...

خدا ب روی بچت نگاه کنه جفتتونم ب آرامش برسید

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
قبل اینکه بگی من بودم به خاطر بچم زندگی میکردم

خودمم تا امروز همینکارو کردم...

حاضرم خودم بسوزم

ولی بچم رو تو خانواده و بدون انگ بچه طلاق بزرگ کنم

میدونم نسبت به گذشته روشنفکرتر شدن مردم

ولی نمیشه گفت برای یک پسر با اصالت راحت میرن خواستگاریه یک دختر طلاق ...

نمیخوام بگم بچه طلاق شدن یعنی اخر خط

ولی نمیشه انکار کرد سنگینی داره.مشکلات داره

و من از اینا میترسم

من خودم بی کس و کار بزرگ شدم و ازدواج کردم

حتی سیسمونی نداشتم

هرچی تو سری خوردم سر خانواده اشفته و بی اساسم بود 

نمیخوام همین بلاها جور دیگه سر بچم بیاد

همینا دو دلم کرده 

از طرفی طلاق بگیرم یه ادم مزخرفو حذف کردم از زندگیم و نفس راحت میکشم و اعصابم اروم میشه و میتونم مادر بهتری باشم

از طرفی ترس دارم که خودمو از چاله دربیارم 

بچمو بندازم تو چاه

اگ واقعان نمیتونی طلاق بگیر و بچه ات رو ببر پیش خودتت گناه داره بچه ات راهی نداره مشاوره ببری شوهرت ...

شوهرم ذاتش خرابه . درست نمیشه

اوایل زندگی چون بی کس و کار بودم و مجبور به ادامه 

میخواستم هرجور شده حفظ کنم زندگیمو

مشاور میرفتم

بچه دار شدنمم نتیجه همون مشاوراست

همش بهم میگفتن طلاق بگیری جایی نداری بری زندگی کن هرجوری ک هست 

محبت کن فلان کن

اینقدر ترسوندنم که موندم و بچه دار شدم

کاش همون موقع طلاق میگرفتم. شده یمدت سختی میکشیدم . بالاخره کار میکردم . اندازه شکم خودمو درمیاوردم . 

همش ترسوندنم که یتیمم . بی کسمم . بمونم

ترسوندنم که بعد از طلاق میشم مطلقه و هزار جور بلا سرم میاد

حالا من موندم و یه دختربچه و زندگی جهنمی....