2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم تهدید ب طلاقم کردن بابامم زنگ زد شستشون

| مشاهده متن کامل بحث + 11072 بازدید | 327 پست
میدونم گلم مردا خیلی نامرد شدن بخدا من آرزوم خوشبختی همه زنهای کشورمونم بازم ببخشید اگه ناخواسته نار ...

😞🫂🙏🏻🌻

ای ک مراخــــوانـــده ای  راه نشـــانـم بـده✨🤲🏻

نمیخوام باز منظورمو بد برسونم ناراحت بشی ببین درسته ازدواج دومته ولی اصلا مهم نباشه اصلا بخاطر حرف ب ...

میدونم عزیزم من این روزا خیلی ناراحتم واسه این زودبهم میریزم کارم همش گریه ببین هرچی بهش بگن همون انجام میده خواهراشرمادرش، وداداشش نمیدونم چرانمیترسن ازخدا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیخوام باز منظورمو بد برسونم ناراحت بشی ببین درسته ازدواج دومته ولی اصلا مهم نباشه اصلا بخاطر حرف ب ...

بارهاخانوادش بهم توهین کردن بااینکه میدونست منومقصرکرد ک خانوادم هستن توام میخوای مث مامانت ک باهمه قطع رابطه کرده توام این بلاروسرم بیاری مامانم باخانواده یابام خیلی ادیت شد رابطه ای نداره چندسال

توی عقد این همه مشکل داری نمی‌خواهی تصمیم بهتری برای خودت بگیری؟

خطم خاموش تهدیدم کرد ب طلاق منم گفتم بروتابیام تکلیفم روشن کنم

میدونم عزیزم من این روزا خیلی ناراحتم واسه این زودبهم میریزم کارم همش گریه ببین هرچی بهش بگن همون ان ...

گلم خدا بزرگه خدا نسازه برا خانواده ای که خوشبختی بچشونو نمیخوان و باعث خراب شدن زندگی دونفر میشن

بارهاخانوادش بهم توهین کردن بااینکه میدونست منومقصرکرد ک خانوادم هستن توام میخوای مث مامانت ک باهمه ...

امیدوارم بعد این خدا بهترینها رو سر راهت بزاره و از آدمای سمی خلاصت کنه

گلم خدا بزرگه خدا نسازه برا خانواده ای که خوشبختی بچشونو نمیخوان و باعث خراب شدن زندگی دونفر میشن

🤲🏻

امیدوارم بعد این خدا بهترینها رو سر راهت بزاره و از آدمای سمی خلاصت کنه

توکل بخدا خودموزندگیموبخودش سپردم🤲🏻

بارهاخانوادش بهم توهین کردن بااینکه میدونست منومقصرکرد ک خانوادم هستن توام میخوای مث مامانت ک باهمه ...

کارخوبی کرده مامانت، آدم باید آدمای سمی زندگیشو حذف کنه..

تو هم ازدواج هزارمتم ک باشه خدا ک میدونه تقصیری نداری،قرار نیس باهاش بسازی ،یبار میخای زندگی کنی گلم، من ک تو عقد فقط شوهرم اخلاقش ی کوچولو بد بود،الان دست بزن داره فحاشه، خیانتکاره،فقط بخاطر اینکه سکوت کردمو صبرکردم، تو دیگه اشتباه منونکن، من الان بادوتابچه هیچ غلطی نمیتونم کنم،تو هنو اول راهی، با این خانواده نفهم بجایی نخواهی رسید..

بازم خودت ببین اگه پشیمون شد پسره ب گ و ه خودن افتاد ببخشش وگرنه خوددانی. بازم آدمها باهم متفاوتن،و 

کارخوبی کرده مامانت، آدم باید آدمای سمی زندگیشو حذف کنه..تو هم ازدواج هزارمتم ک باشه خدا ک میدونه تق ...

درسته عزیزم راستش دیگ حسی برام نزاشته اونقدربهم دروغ گفت اونقدربخاطرخانوادش لهم کرد باحال بدولم کرد چسبید برخانوادش

عزیزم عقدم

اگه عقدی برو مشاور و بیشتر فکر کن قبل ازدواج .....شوهرت ادم خوبی به نظر نمیرسه با تعریف هایی که کردی

من سرونازم🌷                                                              خوشم میاد ریپلایم کنید🌷                                                     اگه این یکسال اینده بی خطر و رو دور تند بگذره کمی اروم میگیرم💜
درسته عزیزم راستش دیگ حسی برام نزاشته اونقدربهم دروغ گفت اونقدربخاطرخانوادش لهم کرد باحال بدولم کرد ...

خوبه هدا دوستتداشته زود فهمیدی.همون اول ذات واقعیشو نشونتون داده...معلوم نیس کجا کارخیرکردی هدا زود بهت فهمونده