2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم تهدید ب طلاقم کردن بابامم زنگ زد شستشون

| مشاهده متن کامل بحث + 2759 بازدید | 200 پست
حرف الکی نزن خودت از خداته بری مگه میشه بیاد خونه بابات به زور ببرتحداقل با خودت صادق باش متاسفم برا ...

بجان بابام دلم نیس برم صبح زنگ زدشوهرم بایدبیای ازاون طرفم شوهرم سرلج میوفته باخانوادم درگیرمیشن😞اینباربابام واقعا میبرم دادگاه خدایا چکارکنم نمیخوام بدترازاین روشون بهم بازبشه بخدامیترسم

ای ک مراخــــوانـــده ای  راه نشـــانـم بـده✨🤲🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخدانمیخوام برم شوهر جلوجلو زنگ زده امروز صبح ک بایدبربم

خب نرو خب زنگ بزنه بگو اختیارم دست باباممه هر چند که میدونم آخر بدو بدو میری 

بعدم مگه نگفتن طلاقت میخوان بدن شخصیت داشته باش نرو آویزون بودن خوب نیست 

انقدر اویزن مهمونیاشون بودی که صدای بابات هم در آوردی فقط ادا مظلومارو در نیار 

آدم از هم جنس بودن با امثال شماها خجالت میکشه

حرف الکی نزن خودت از خداته بری مگه میشه بیاد خونه بابات به زور ببرتحداقل با خودت صادق باش متاسفم برا ...

دقیقا

اون موقع ک پدر مادر بیچاره میگن این پسر عاقبت نداره باهاش ازدواج نکن لج میکنن

حتی وقتی باباهه میخواد نجاتشون بده حاضر نیستن برگردن

برو احترام همه رو هم نگه دارفقط قبلش به همسرت بگو‌ کوچکترین توهینی بهم کنن همون لحظه برمی گردم خونه. ...

اوناخیلی عوصی ترازاین فحشم میدن پشتم حرف میزنن بعدزنگ میزنن شوهرم خانومتم حتما بیاری شوهرمم میگ دارن احترامت میکنن علط کردی نیاری