2777
2789

نخواستم ب بابام بگم تاابنکه گفتن طلاقت میدیم سوختم کلی گریه کردم خدایا با بیپولی رفیق لازی بی مسئولیتی فحشوکتک اونم توعقد باکثافت کاری بادخالت خانوادش بافحشوبی احترامی های خانوادش کناراومدم دیگ نتونستم یهووترکیدم همه چیو ب بابام گفتم بابامم گفت غلط میکنی ابنقدرمیری تومهمونیاشون پاشد زنگ زد بزرگترشون ک مگه تهدید نمیکنید دخترموبیکس ک نیس مرد هستین بیایین دادگاه تکلیف دخترم روشن کنم تلفنی باخانواده شوهرم حرف زده کلیم بااون کسی ک حرف زده پیشش ب شوهرم حرف زده گفته این ادم عرضه زن داری نداره پدردخترمودراوردین میاددتوجمعتون تیکه وکنایه توکل فامیلاتون پشتش حرف میزنید بس دیگ مگه چکارکرده گناه کرده نمیخوادبامادرتون زندگی کنه مگه قدیم اون طرف این حرفا توکل خانوادشون جارزده ب خونم تشنن انتظاردارن هربلایی سرم بیارن چیزی نگم بعدبراشب یلد مهمونی هفته بعددوشنبه هم مهمونی خونه برادرشوهرم خدایا چطوربرم اینا ب خونم تشنن ابروموبردن شوهرمم پشتم خالی کرده توروخدا بگین چطوربرم شوهرمم گفت بایدبیای میخوای پاموازخانوادم ببری ابروموببری

ای ک مراخــــوانـــده ای  راه نشـــانـم بـده✨🤲🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کجا بری تو این وضعیتفعلا قهر بمون

میخوادبیادبزور ببرم😞خدایاچکارکنم دلم نیس برم شوهرم ابرومومیبره 

اگه پدرت پشتت نبود پدرتو در میوردن الان چرا میترسی؟ برو مهمونی اونا باید خجالت بکشن از رفتارشون

اره خداشاهده نابودم کردن افسردگی گرفتم بابام گفت من ازاول ب این وصلت راضی نبودم فکرنکنید ازسرراه اوردمش هربلایی سرش بیارید بس کم پشتش حرف بزنید

تو دیگه کی هستی تو فکر اینی چه جوری بری؟خودت شخصیت و عزت نفس نداری که همه مدل باهات رفتار می‌کنن

بخدانمیخوام برم شوهر جلوجلو زنگ زده امروز صبح ک بایدبربم