2777
2789
عنوان

دلم میخاد خوشگل باشم هر چه تلاش کردم نتیجه ی عکس بهم داد

| مشاهده متن کامل بحث + 124380 بازدید | 1511 پست
بر میگرده به دوران نوزادی همش یه طرف خوابیدن من زیاد دیدم اون سمت کا کشیده تره باید سمت بخوابی و ما ...

آخ دقیقا هرطرف زیاد بخوابی قشنگ می‌ره تو اونطرف صورت

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...

اگر کسی پروندش رفته دیوان عالی کشور حکم طلاق دادن بهم متاسفانه آقا اعتراض دادن و حکم طلاق رفته دیوان هیچ حق و حقوق نداد و تماما بخشیدم حکم طلاق با عسرو حرج هست حالا امکانش هست حکم طلاق تایید نشه یا به امید خدا همین حکم دوباره تایید میشه و اینکه چند مدت زمان می‌بره تا جواب بیاد از دیوان عالی کشور ممنون میشم جواب بدین استرس دارم 🙏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بر میگرده به دوران نوزادی همش یه طرف خوابیدن من زیاد دیدم اون سمت کا کشیده تره باید سمت بخوابی و ما ...

جدی؟

من حتی گوشام هم قرینه نیست یعنی یکی از گوشام آیینه‌ایه

مامانم میگه بچگی همش یه طرف میخوابیدی اینطوری شده..

منظورم وقتیه که تو آیینه خودمو میبینمنه من قیافه‌م تو عکس سلفی و عکس از دوربین پشت فرق می‌کنهتو سلفی ...

منظورتو‌متوجه‌شدم 

ولی میگم همون شکلی هستیم که توی آیینه ایم

توی دوربین ممکنه مثل خیلیا بد عکس باشیم 

ببین

والا قیافت خوبه از من که بهتری چرا اعتماد به نفس نداری

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇