2777
2789
عنوان

دلم میخاد خوشگل باشم هر چه تلاش کردم نتیجه ی عکس بهم داد

| مشاهده متن کامل بحث + 124603 بازدید | 1511 پست
خیلی دلگیره ک هر چی تلاش کنی به چیزی ک دنبالشی دسترسی پیدا نکنی یعنی ناکام بمونی

استارتر به نظرم پیش دکترای درست و حسابی نرفتی. چطور ممکنه این همه هزینه کنی و روشهای مختلف انجام بدی ولی اصلا تغییز نکنی. من خودم هیچ کاری عملی انجام ندادم رو صورتم ولی با کرم و آبرسان و این چیزا پوستم بهتر شده و کاملاً خودم حس میکنم.

زندگی کردن من مردن تدریجی بود/آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردم
دقیقا همینطورهو هرچقدر تلاش کردیم وظیفمون بوده انگارو هیچ وقت کافی ندونستنمونمن ک تا سالها از جنسیتم ...

عزیزم تنها نیستی. همین که سعی کنی خودت باشی و دنبال خاص بودن نباشی و خودت رو قبول کنی بخش زیادی از راه رو رفتی🌸

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

استارتر به نظرم پیش دکترای درست و حسابی نرفتی. چطور ممکنه این همه هزینه کنی و روشهای مختلف انجام بدی ...

تو این دنیای بی عدالت مطمئن باش هر چیزی ممکنه بخاطر همین گفتم خیلی عجیبه برام چنین بدبختی یرای هیچکس نیست‌.همون دکترا رو بادقت انتخاب کردم کاراشونو از نزدیک رو صورت بقیه دیدم رفتم حتی گول تبلیغ پیجا رو نخوردم واسه همه خوبن واسه من بدن.یعنی هزارتا دکتر مشکل دارن پس چطوری مدرک گرفتن؟ تازه دکتر پوست انواع و اقسام کرم و داروها رو بهم داد چرا اونا هم بی اثرن

😪😪

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم        میشه برای ازدواجم دعا کنید شابد خدا با نفس و قلب پاک شما یه بخت خوب قسمت من کرد  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

خب نعمت فقط خوشگلی نیست

سلامتی

هوش

بدن سالم، دیسک کنر نداری معده خوب کار میکنه، قلب و...

حتیرسیستم ایمنی قوی

خانواده خوب یا معمولی

همسر یا بچه های خوب

همسایه خوب

دوست خوب

کار خوب

سرزبون داشتن

و کلی نعمت دیگه

میتونین برین تو تاپیکای قبلم و نظرتون رو بگین مرسی

واقعا داخل این گرونی عجب حماقتی کردی رفتی طلا قروختی

🥴🥴🥴

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

هی اسی منم بوکال فت کردم بجااین جذاب شم

سنم بالاتر نشون داده میشه بعد شبیه معتادا شدم

یا مثلا بینیموعمل کردم شش ماه اول کوچیک بود ولی بعدش بینیم دقیقا شد قبل عمل

یا موهامو بردم رنگ کنم طرف سوزوندش مجبور شدم موهامو‌کوتاه کنم ا بس دستشم سنگین بود هی موهامم رشد نمیکنه

یا ژل لبامو خوب تزریق نکردن

عکس گذاشت ؟ چجوری بود؟ 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣(امضای اول) هر دوستی که اینجا دارم یا هر کس که کاری باهام داره من ی مدت خیلی طولانی نمیخوام دیگه بیام چون هدف های خیلی زیادی دارم و باید به تک تک شون برسم 😁امروز ۲۰ دی سال ۴۰۳ هست ساعت ۱۵:۰۰❤🍒

خواهر گلم زیبایی خوبه ولی گاهی وقتا انقدر چیزای دیگه تو زندگی مهم میشه و بولده که زیبایی واقعا به کا ...

از هر سه کلمه دوکلمه اش تعریف از خودتون بود😬(فان بود )

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)
عزیزم تنها نیستی. همین که سعی کنی خودت باشی و دنبال خاص بودن نباشی و خودت رو قبول کنی بخش زیادی از ر ...

🥲🥲

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏
خب نعمت فقط خوشگلی نیستسلامتیهوشبدن سالم، دیسک کنر نداری معده خوب کار میکنه، قلب و...حتیرسیستم ایمنی ...

بخدا هیچ سلامتی ندارم.تنبلی تخمدان درمان نشده ک همچیزم رو مختل کرده ریزش موی سکه ای،بدتر از همه بیماریهای روحی شدید نگم بهتره،

خانواده که نگم آبرو حفظ شه همسایه همه باهام بدن سالهاست تو خونم زندانم خانواده ی شوهری که از بس باهامون بدن ما و باهامون اصلا نمیخان همش مسخره ام میکنن بچهاشو باهامون نمیزارن هر جا میبینن میزننشون همه با هم ما تنها اینا که گفتی هر کدومش داستانی واسه خودش ک نگم آبروم بیشتر نره