2777
2789
عنوان

شما کت کوتاه میپوشید بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 43 پست
قدو هیکلم خوبه ،یعنی شکم و ....ندارم.یکم کاش بلندتر میبود.همسرم میگ خیلی کوتاهه😥🤣

با شلوار بگ‌بپوش 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم ضایع اس و خیلی جلب توجه میکنه قشنگ چه خانم چه اقا فوکوس میکنن رو باسن ادم🤣در نتیجه نمیپوشم

وااای دقیقاا بعضیا دیدم پوشیدن یعنی مرده مستقیم باسنشو نگاه میکرد یا برمیگشت دید میزد😈

نمیپوشم 

راحت نیستم 

تا زانو مانتوهام 

نمیشه زیرش یه لباس مناسب بلندتر بپوشین

اگر دوست دارین؟ 

جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بستگی به محیط زندگیت داره. مثلا من میرم بیرون یا میرم کلاس زبان همه حتی معلمم لباسش همینجوریه. خیلی ...

متاسفانه این شهری که من هستم عادت ندارن.یعنی نصف پوشش ازاد دارن نصف بیشتر هم حجاب

پارچش و دوخت و همه چیزش محشرررره ولی همین قدش.کاش حواسم بیشتر جمع میکردم لاقل سه سانت بزرگتر میخریدم

اگه باسنت بزرگ نیست راحت باش خیلی شیکه

الان توی دوره هستیم که کم مانتو میپوشن بیشتر شومیزو کت میپوشن 

وااای دقیقاا بعضیا دیدم پوشیدن یعنی مرده مستقیم باسنشو نگاه میکرد یا برمیگشت دید میزد😈

بله بعضیا برمیگردن نگاه میکنن 😐

گردنشون میچرخه قشنگ☹️

یبار تو خیابون همین اتفاق افتاد 

منطقه بالای شهر هم بودیم 

جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤