2777
2789
عنوان

شما کت کوتاه میپوشید بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 43 پست
قدو هیکلم خوبه ،یعنی شکم و ....ندارم.یکم کاش بلندتر میبود.همسرم میگ خیلی کوتاهه😥🤣

بستگی به محیط زندگیت داره. اگه توی شهرتون عادی شده بپوش وگرنه ممکنه اذیت بشی و حرف پشتت بیوفته یا اذیتت کنن

🤍.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ای. بابا بعد مدت ها خرید کردم یک تومن شد پولشچیکارش کنم

نمیشه مرجوع کنی ؟

قدش بلند بشه سایز لباسم تغییر میکنه؟

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
خودم مانتوهام ۸۰یا۷۵این ۶۵خل شدم شبش چرا حواسم نبود اخه.

دور از جونت گل 

یه لباس مناسب شیک که استایل کت بهم نخوره زیرش بپوش 

جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

کدوم شهرید؟تهران که اکثرا کت کوتاه و بلوز میپوشنبقیه شهرها رو نمیدونممن میپوشم چون راحتم اگر معذبی خ ...

شهرستانم اینجا مثل تهران نیست.

سفارش دادم از پیج قدشو زده ۶۵من حواسم نبوده