2777
2789
عنوان

خوش به حال شمالی ها خیلی شاد و سرخوش هستند

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 55 پست
شمالیا یسریشون پولپرستن و کلک زمینو میکنن تو پاچه تهرانیا با خنده و شادی خودم شمالیم😅

خخخخخخ تو روحت،خب اره بعضیاشون پول پرستن

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعد می دونی چیه من طبق چیزایی که تو خانواده ی همسرم دیدم بیخیال دنیا نیستن غم و غصه هم دارن اما بلدن چه جوری کنار بیان.

مثلاً مادرشوهرم تو سن کم با ۴ تا بچه همسرش فوت کرده کلی سختی کشیده.

یا همسرم از سن کم کلی مشکلات پشت سر گذاشته تو نوجوونی پدرشون رو از دست دادن ولی وقتی با خودم مقایسه می کنم می بینم چه قدر خوب بلدن سختیا رو بگذرونن،،صبورن.

اما من با هر مشکلی غر می زنم،،طاقت و تحملم کمه.

بعضی وقتا میگه تو فکر می کنی من چون سکوت می کنم هیچی برام مهم نیست،،دغدغه ندارم فقط خودت اذیت داری میشی فقط من مثل تو غر نمی زنم می بینم چه قدر درست میگه.

چه خود شوهرم چه مادرشوهرم چه برادرشوهرم و خواهرشوهرام واقعاً صبورن،،شاد زندگی کردن رو بلدن حتی با یه چای آتیشی درست کردن کنار دریا هم سعی می کنن شاد باشن.

اما من چون شمالی نیستم برعکس اینام حالا باز کمال همنشین در من اثر کرد به قول شاعر گفتنی.

یه کم ریلکس شدم.🤣🤣

🤍🤍

پس با این شرایط بهتره راحت قضاوت نکنید

والله چی بگم کامنت ها بخون متوجه میشی غم داشته باشم رو نمیکنن حالا ما باشیم عصبی میشیم همین خودم دیروز همش عصبی بودم انگار بقیه ارث بابامو خوردن