2777
2789

یه دوستی داشتم شمالی بودن اصلا مثل ماها حرص بخور نبودن خیلی شاد و سر خوش و بی خیال بودن 

انقدر هم همشون جوان و خوب مونده بودن 

یه خواستگار برای دختره آمده بود من مدام می پرسیدم طرف چیکاره هست شغلش چیه خانواده اش چیکاره اند ؟ بعد دختره می گفت نمی دونم!  گفتم خانواده ات نرفتند تحقیق  می گفت فعلا مامانم رفته بازار برای مراسم ها لباس بخره! عصر هم قراره آرایشگاه داره! 

اون روز با همکار دیگه ام می گفتیم شمالی ها خوب زندگی می کنند ما فقط داریم صبح تا شب بدترین حالت ها رو تو ذهنمون تصور می کنیم و حرص می خوریم! 

به شوهرم همیشه می گم هر وقت بازنشسته شدی جمع می کنیم می ریم شمال زندگی کنیم

(بلکه یکم مثل آدم بدون حرص خوردن زندگی کنیم )

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شاد جنوبی ها

یادش بخیر لب دریا شبا آهنگ‌محلی بند رو میذاشتن همه می‌رقصیدن.

دلم تنگ شد برای بندر 

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو

من عاشق شمال و شمالی هام همش باخودم میگم کاش خونمون شمال بود🥹

دلقک دل‌شکسته هستم👺❤️‍🩹برام یه صلوات بفرست دوست عزیز تا سال دیگه اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

اره اینگار آب و هوا خیلی رو خلق آدم اثر میذاره

به قول دوستم تو خرج کردنم تاثیر داره مثلا ماها تو منطقه گرم و خشکیم  میترسیم از خرج کردن😂 هی میخوایم نگه داریم برا روز مبادا

ولی مناطقی مثل اینجا در لحظه زندگی میکنن 

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

منم از یکی که از استان های دیگه اومده بود شنیدم بهم گفت چقدر آدمهای شادی هستید هر چیزی که برای من عادی بود میدیدم چقدر براش جذابه و اونو به وج میاره

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم

البته شاد بودن و سرخوشی باید تو ذات آدم باشه اینکه محل زندگیو عوض کنی از یه آدم استرسی و حساس خیلی تغییر چندانی نمیکنی...کلا باید یاد بگیریم زندگیو سخت نگیریم حالا هرکجای کره زمین باشیم

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘