2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ختم پدر مسجد نیومد

100 بازدید | 10 پست

مادرشوهرم شهرستان با 120 کیلومتر فاصله از شهر پدرم زندگی میکنه 

مراسم خاکسپاری و رستوران اومد، اما مراسم ختم (در واقع سوم) پدرم که 2 روز بعد خاکسپاری بود دیگه نیومد مسجد پدرشوهرم تنها اومد

حتی واسه چهلم و مشکی درآوردن هم نیومد خونه مادرم و همونجا آوی رستوران پارچه داد و رفت 

الان خاله مادرشوهرم فوت شده شهر خودمونه

من خاکسپاری رفتم

دو روز بعد ختم( در واقع سوم) مسجد دارن

بنظرتون برم یا نه؟

شوهرم میخواد بره ولی من اگه نخوام برم میخوام خودمو بزنم مریضی

ضمنا میگم میرم یه ساعت میشینم میام. ولی ناراحتم واسه بابام نیومد 

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

ببین اصلا نرو ها اصلا 

بابات بوده ها غریبه که نبود

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

نرو عزیزم

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تسلیت میگم عزیزم🖤

مشکلی خاصی نداشته نیومد؟

شاید بیماری چیزی داشته؟

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

شما برو و بزرگواری کن 

شاید مشکلی براش پیش اومده و نتونسته بیاد

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
تسلیت میگم عزیزم🖤مشکلی خاصی نداشته نیومد؟شاید بیماری چیزی داشته؟

نه

فقط بخاطر 120 کیلومتر راه 

اما خدایی همه جا میره

دلش باشه بازارگرمی هم میره

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
نهفقط بخاطر 120 کیلومتر راه اما خدایی همه جا میرهدلش باشه بازارگرمی هم میره

امان از مادرشوهر🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

دلت نیست نرو عزیزم . به هر حال پدرت بوده دیگه باید میومده 

شما هم که مراسم اصلی خاک سپاری رو رفتی .

بی احترامی نکردی

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵