2777
2789
عنوان

خیلی از دست خانواده م ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازم خوبه فرصت داری جبران کنی

اره خب الان فرق داره دیگه،من سنم که میگم کم بود ۱۷.۱۸ بود،ولی خب شما هم گذشته دیگه زندگیتو بچسب غصه نخور

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

۲۰ ۲۱ سالم بود برام نشون اوردن‌. ۲۴ سالگی عروسی گرفتیم. نه اجباری نبود خودم شوهرمو میخواستم

دیدی گفتم اکثر کسایی ک الان ناله میکنن از ازدواج زود هنگام خودشون مبخاستن

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

اون موقع همه مانتو میپوشیدنمثلا سال ۹۲ ۹۳

ولی من کت شلوار پوشیده بودم 😅

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

جدی؟من همش میگم چطور خواستگاری با مانتو بودم😬

ببین اصلا اون موقع مردم خیلی باایمان بودن

خیلی از دخترا چادرم سر میکردن!بااینکه چادری نبودن من اون موقع عضو نی نی سایت بودم تو تاپیک های خواستگاری یادمه ۹۰ درصد میگفتن چادر سر کردن تو خواستگاری

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.

من با مقعنه رفتم محضر سال ۸۶ الان خاهرم داره نامزد میکنه بهذمامانم گفتم باید همه چی براش بخری سنگ تموم گذاشتیم برلش من حتی سفره عقدم نداشتم برا بله برون خاهرم همه کار براش کردیم

خدایا ممنونم بخاطر همه چیز 
ولی من روزی بخوام عروسی کنم یه عروسی جمع و جور میگیزم عوضش میرم مسافرت😍

بستگی داره به شخصیتت ولی سفر جایگزین عروسی نمیشه چون سفرو میشه همیشه بعدش رفت عروسی یه باره‌ بعضیا جمع و جور دوست دارن بعضیا نه من دوست داشتم عروسیم خوب باشه که بد بود

ولی من کت شلوار پوشیده بودم 😅

شما یا شهر بزرگی بودی یا خانواده مذهبی سنتی نداشتید 

توی شهرستان ها خیلیا چادرم سر میکردن در حالی که چادری نبودن

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.
دیدی گفتم اکثر کسایی ک الان ناله میکنن از ازدواج زود هنگام خودشون مبخاستن

میدونی من شوهرم بد نیست من از دست خانواده هامون بیشتر حرص میخورم حالم از کارایی که باهام کردن بد میشه دلم برا خودم خیلییی میسوزه.

بستگی داره به شخصیتت ولی سفر جایگزین عروسی نمیشه چون سفرو میشه همیشه بعدش رفت عروسی یه باره‌ بعضیا ج ...

معلوم نیست تا اونموقع چطور بشه،ولی خب دور و برم ادمایی نیستن که بخوام عروسی بگیرن و خوشحال باشم میان

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨