2777
2789
عنوان

خیلی از دست خانواده م ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 46 پست
نه والا بین دوستام و فامیل هم کسایی که چادری نبودن مانتو نمیپوشیدن یا کت سارافن یا شومیز دامن یا پی ...

پیراهن عروسکی سال ۹۲ که برای بله برون مختلط واقعا قفل بود!

من جدیدا این چیزارو میبینم اونم نه در حد پیراهن عروسکی در حد شومیز ودامن و این چیزا

مثلا جلو بزرگای خانواده و پدرشوهر وبرادرشوهری که تازه باهات میخوان آشنا بشن پیراهن عروسکی بپوشی خیلی بی کلاسیه که

مگر اینکه مجلس زنونه مردونه سوا باشه

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.
پیراهن عروسکی سال ۹۲ که برای بله برون مختلط واقعا قفل بود!من جدیدا این چیزارو میبینم اونم نه در حد پ ...

نه واقعا قفل نبود 

ببین از اون مدلای کوتاه نمیگم که 

از مدلای کلاسیک که الان به اسم‌مدلای اروپایی میشناسن ولی به بلندی اوناهم نه

منطورم چین دار بودن و برش های قشنگ تو لباس 

بعدم جلسه بله برون که جلسه خاستگاری نیس واسه اولین بار همه همدیگه رو ببینن

ولی به هرحال این چیزایی که گفتم رو اون سالها دیده بودم که بپوشن 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.