الان متاهلم ولی وقتی دوستامو میبینم که تازه دارن ازدواج میکنن و چه کار هایی براشون انجام میشه حرصم میگیره. من تو سن کم ازدواج کردم همه چیزو به سختی و زور به دست اوردم همه هم میگفتن که تو خیلی متوقعی و من یه وقتایی عذاب وجدان میگرفتم. الان دلم برا خودم میسوزه که اینا اینقدر زدن تو سر من. باورم نمیشه اینقدر بابام بهم زور میگفت من روزی که برام نشون اوردن مانتو تنم بود😑
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اره خب الان فرق داره دیگه،من سنم که میگم کم بود ۱۷.۱۸ بود،ولی خب شما هم گذشته دیگه زندگیتو بچسب غصه نخور
🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨
اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏 گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ...
خیلی از دخترا چادرم سر میکردن!بااینکه چادری نبودن من اون موقع عضو نی نی سایت بودم تو تاپیک های خواستگاری یادمه ۹۰ درصد میگفتن چادر سر کردن تو خواستگاری
من دوام آوردهام؛ اما میخواستم معنای زندگیام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.
من با مقعنه رفتم محضر سال ۸۶ الان خاهرم داره نامزد میکنه بهذمامانم گفتم باید همه چی براش بخری سنگ تموم گذاشتیم برلش من حتی سفره عقدم نداشتم برا بله برون خاهرم همه کار براش کردیم
ولی من روزی بخوام عروسی کنم یه عروسی جمع و جور میگیزم عوضش میرم مسافرت😍
بستگی داره به شخصیتت ولی سفر جایگزین عروسی نمیشه چون سفرو میشه همیشه بعدش رفت عروسی یه باره بعضیا جمع و جور دوست دارن بعضیا نه من دوست داشتم عروسیم خوب باشه که بد بود
بستگی داره به شخصیتت ولی سفر جایگزین عروسی نمیشه چون سفرو میشه همیشه بعدش رفت عروسی یه باره بعضیا ج ...
معلوم نیست تا اونموقع چطور بشه،ولی خب دور و برم ادمایی نیستن که بخوام عروسی بگیرن و خوشحال باشم میان
🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨