2777
2789
عنوان

خانواده همسر😐نیومدن

1624 بازدید | 105 پست

بالاخره عمل کردم از روز یکشنبه

یکیشون نیومد عیادت یکی ها فک کن

بعد هر چیشون میشد شوهرم سریع می‌دوید

🤣🤣الان خوشحالم دیگ هیچ‌جا چ خوشی چ مریضی هاشون نمیرم

خیلی دلم شکست ها خیلی 

ولی الان متوجه شدم ب وقتش جبران کنم ارزش جوش و...نداره

وزن شروع ۷۰.     وزن فعلی ۶۸        وزن هدف ۵۵.     تاریخ شروع رژیم ۱/۲/۱۴۰۳  یکبار تونستم دوباره هم میتونم.        شبیه نقطه ویرگول ، خواستار پایان محکوم به ادامه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ عملی کردی

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
چ عملی کردی

مامو پلاستی

وزن شروع ۷۰.     وزن فعلی ۶۸        وزن هدف ۵۵.     تاریخ شروع رژیم ۱/۲/۱۴۰۳  یکبار تونستم دوباره هم میتونم.        شبیه نقطه ویرگول ، خواستار پایان محکوم به ادامه
ب درک شری بعد برین واسشون

هر چیزی میشد اولین نفر من میرفتم

اما الان😑

شما مامو پلاستی انجام دادی شاید فکر میکنن فقط میشه رفت عیادت بیمار

پارسال کورتاژ کردم نیومدن 

چند سال پیش دماغ عمل کردم همه اومدن اینا نیومدن 

چشام عمل کردم همه اومدن اینا نیومدن خب آدم ب دلش میاد نمیاد؟