2777
2789
عنوان

خانواده همسر😐نیومدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1617 بازدید | 105 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن سالته؟

واسه امضات میپرسم

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

عمل زیبایی و چه به عیادت چه انتظارا دارید خداوکیلی ؟مثل این میمونه که طرف کامپوزیت کنه انتظار داشته ...

۴ساعت اتاق عمل بودم 

کامپوزیت با مامو پلاستی و این همه بخیه ک یکی نیست نفسم 

آدم بلاخره یک جا دلش میخواد یکی از خانواده شوهرش بیان 

وزن شروع ۷۰.     وزن فعلی ۶۸        وزن هدف ۵۵.     تاریخ شروع رژیم ۱/۲/۱۴۰۳  یکبار تونستم دوباره هم میتونم.        شبیه نقطه ویرگول ، خواستار پایان محکوم به ادامه
لیزیکو میگه عمل چشم

نه چشمم توده داشت اونا تخلیه کردم دوبار

وزن شروع ۷۰.     وزن فعلی ۶۸        وزن هدف ۵۵.     تاریخ شروع رژیم ۱/۲/۱۴۰۳  یکبار تونستم دوباره هم میتونم.        شبیه نقطه ویرگول ، خواستار پایان محکوم به ادامه
چ ربطی داره عمله دیگه کامپوزیت و با برش خوردن بدن یکی میدونی،؟؟؟؟؟. البته من دوس ندارم هیچکس بیاد پی ...

عمله عزیزم ولی عملی نیست که جزو واجبات باشه 

شما یه نفرو فرض کن مثلاً تصادف کرده یا از بلندی افتاده یا قلبش مشکل داره یا..... خب این عمل واجبه و میشه به عنوان پرسیدن حال بری عیادت ولی دیگه کوچیک و بزرگ کردن سینه و عمل دماغ و لیفت شقیقه و ژل لب و اینا چه عیادتی میخواد ؟ اجباری که نبوده طرف با پای خودش رفته 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
مبارکت باشه

مرسی نفسم

من حاملم سرکلاژ کردم هیچ کدوم نیومدن بابا آخه مگه یه کیلو میوه یا یه آب میوه چقده اینا چقد خسیسن حتی خالی خالی هم نیومدن سر بزنن

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

الان جمعه شب چله دختر جاریم برم عایا؟