2777
2789
عنوان

یه چنل هست از صبح تا شب

120 بازدید | 18 پست

فقط ذکر میزاره واسه هر مشکلی 

آخه مگه تاثیر دارن این ذکر ها واقن؟ 

برا هر چیزیییی که فکرشو کنید

امتحان کردین ببینین جواب میدن یا نه

اصلا اعتقاد دارین؟ 

دعاکردن چراک تاثیرنداشته باشه؟ذکرودعا قطعا تاثیرداره

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بله

اما نه ذکر خالی

اگر اینطور بود خدا میگفت نماز نخونید اعمال رعایت نکنید حق الناس مهم نیست فقط ذکر بگید

ذکر خوبه اما زمانی که به عنوان همون ذکر استفاده بشه سر جای خودش، نه اینکه اینطور تصور بشه که اون ذکر دیگه همه چیزه

دخترِ مآه🌙 یعنی دختری که حضرت زهرا(س)🤍به عنوان یک شیعه امیرالمومنین حضرت علی(ع) اون رو فرزندم خطاب کردند. و این زیباترین بخش از زندگی و روح و قلب منه و بزرگترین نعمت خدا، و دلخوشی تمام عمرم🌷دوستدار وصیت حاج قاسم و شهید حججی و شهدا، نائب امام زمانم(عج) سید علی خامنه ای هستم🤍

اعتقاد دارم

خب مگه میشه 

مثلا نوشته فلانی دخالت می‌کنه تو زندگیم 

بعد میگه ذکر بگو 

خب ذکر که بیشعوری اونو از بین نمیبره

خدا اگه خداست با گفتن عادی هم بهت نگاه میکنه

🥲

خدا اگه خداست با گفتن عادی هم بهت نگاه میکنه

خدا تو سوره فرقان فرموده:

«و اگر دعای شما نبود به شما توجهی نمیشد»

البته قطعا دعا، همراه با عمل

دخترِ مآه🌙 یعنی دختری که حضرت زهرا(س)🤍به عنوان یک شیعه امیرالمومنین حضرت علی(ع) اون رو فرزندم خطاب کردند. و این زیباترین بخش از زندگی و روح و قلب منه و بزرگترین نعمت خدا، و دلخوشی تمام عمرم🌷دوستدار وصیت حاج قاسم و شهید حججی و شهدا، نائب امام زمانم(عج) سید علی خامنه ای هستم🤍

ادم نون قلب و نیت پاکش رو میخوره گلم

چ ربطی داشت 

خدا تو سوره فرقان فرموده:«و اگر دعای شما نبود به شما توجهی نمیشد»البته قطعا دعا، همراه با عمل

ببین یسری مشکلات دست ما نیست 

مثلا میتونیم دعا کنیم براش ولی از دست ما ساخته نیست عملی انجام بدیم براش

ما از خدا چیزی رو بخواییم و براش تلاش کنیم رو خدا اگه صلاح بدونه میده

واسه همه چیز صدق نمیکنه که مثلا اخلاق یکی از اطرافیانت بد باشه اینجا تو چ تلاش میتونی بکنی تربیت خونوادگیش اینه