2777
2789
عنوان

پسره دیشب بی ادب بازی دراورد بعد شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورش سبک موسیقی جاز هس

جاااززز،اوکی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
😂یعنی مس*تین

خو،خواهر فارسی صحبت کن،ما بفهمیم چی میگی😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خو،خواهر فارسی صحبت کن،ما بفهمیم چی میگی😁

الهی🥲😂شما چقدر پاکی،فکر کردم فقط منم که اینطورم،تازه دیشب فهمیدم رابطه دهانی چیه😂💔

تو همانی که ز دیدار نگاهت مرا طاقت نیست. M💍                   متاهل متعهد😌

الهی🥲😂شما چقدر پاکی،فکر کردم فقط منم که اینطورم،تازه دیشب فهمیدم رابطه دهانی چیه😂💔

من هنوز اونم نفهمیدم،

نمیدونم اونا ایران زندگی نمیکنن یا من تو ایران نیستم،

آدم یه چیزایی میشنوه

من هنوز اونم نفهمیدم،نمیدونم اونا ایران زندگی نمیکنن یا من تو ایران نیستم،آدم یه چیزایی میشنوه

بابا برا هرچیزی یه اسم میزارن،بعد گفتم رابطه دهانی چیه چنان تعجب کردن که همه فکر کردن اقا ام

تو همانی که ز دیدار نگاهت مرا طاقت نیست. M💍                   متاهل متعهد😌

بابا برا هرچیزی یه اسم میزارن،بعد گفتم رابطه دهانی چیه چنان تعجب کردن که همه فکر کردن اقا ام

جدیدا گزارش زدن رو میگن،گز کن🤭😂