2777
2789
عنوان

کنکوریا 🚨🚨🚨

69 بازدید | 6 پست

شیمی دهم رو یه دور در حد متوسط جمع کردم یازدهم رو هنوز شروع نکردم ، دوازدهمم فصل یک رو نصفه بلدم فصل دو رو هم بلد نیستم تا الان یه استاد داشتم دیدم درصدام نمیاد بالا با پارسا فراهانی آشنا شدم ولی خوب سالیانه اش خیلی طولانیه نکته و تست گذاشته از هفته سوم دی شروع میکنه به نظرتون چکار کنم شرکت کنم خوبه برام ؟ خیلی نگرانم یه سریا از تیر شروع کردن من خر الان دارم شروع میکنم 😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیدن فیلم خیلی خیلی وقت میگیره

بچه‌ها جزوه پر یحیوی 11 رو دارید؟

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            
به نظرم سالانه فراهانی رو ببینفقط فصلایی که مشکل داری نه همشو که برسیبعدم نکته تستشو شروع کن

الان برم فصل یک و دو دوازدهم رو ببینم برای دی که امتحانام رو درست بدم بعدشم نکته و تستش رو شروع کنم خوبه ؟ 

من خودم سالیانشو میبینیم با اینکه خیلی عقب ترم ولی خب حداقل خیالم راحته که کامل یادشون گرفتم

لازم نیس صد در صد مطالبو بخونیم تو ۶۰ .۷۰ درصد مطالبو کامل بلد باشی پزشکی قبولی ولی اگه بخوای ۱۰۰ درصد مطالبو با عجله بخونی نتیجه نمیگیری

غ‍‌م ب‍‌ه‍‌م گ‍‌ف‍‌ت: خ‍‌ی‍‌ل‍‌ی ق‍‌وی ه‍‌س‍‌ت‍‌ی‍‌اا ! گ‍‌ف‍‌ت‍‌م چ‍‌ط‍‌ور:؟ گ‍‌ف‍‌ت: اخ‍‌ه #ن‍‌اب‍‌ودت ک‍‌ردم ول‍‌ی ه‍‌ن‍‌وز داری #م‍‌ی‍‌خ‍‌ن‍‌دی ♡