2777
2789

میگن تا یه هفته روزی هفت بار بخونی خوبه 

شب جمعه هم ۱۴ بار به نیت کسی که دوستش داری بخونی عاشقت میشه

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شماها حاجت گرفتین ؟ من دوست دارم این خواستگارم جور بشه و باهاش ازدواج کنم. خیلی استرس دارم

بنظرم نیاز به دعا نیست. به خدا بگو اگر خیر و صلاحم هست خودت جورش کن

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی

من خوندم حاجت نگرفتم

ازدواج و خواستگار بود

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
بنظرم نیاز به دعا نیست. به خدا بگو اگر خیر و صلاحم هست خودت جورش کن

ببین من این بنده خدا رو دوست دارم.‌و باید دعا کنم براش تلاش کنم. از خدا باید خواهش کنم که حتی اگر خیر و صلاحی برام نداره، تو وجودش برام خیر و صلاح قرار بده و نصیبم کنه. 

اصلا خوشم نمیاد کسی بگه دعا فایده نداره و نخون 

ما به وسیله دعا با خدا صحبت میکنیم.

چرا؟ حتما قسمت نبوده عزیزم خدا خیلی خوب قسمت آدم ها رو کنار میزارع

نذر زیاد برداشتم اما نشده دیگه 

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
ببین من این بنده خدا رو دوست دارم.‌و باید دعا کنم براش تلاش کنم. از خدا باید خواهش کنم که حتی اگر خی ...

باشه عزیزم هر کاری که فکر میکنه جور میشه انجام بده. من مثل شما فکر نمیکنم. ریپلای هم نکن لطفا

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی