2777
2789

دخترم الان چهارو نیم ماهشه همیشه گریه میکنه نمیتونه باده معدشو خالی کنه دیگه عاصی شدم همش بی قراره و گریه میکنه دیگه دیونه شدم توروخدا کمکم کنین

خداجونم خودت برام نگهش دار .....88881811...88

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تا حدودی تو اون سن طبیعیه، تا ۶ ماه سر یه ساعت خاص تا آخر شب هی گریه میکننشکمشو با روغن زیتون ...

شیر خشک نان کامفور ن نمیدم مگه میشه بدم بهش؟چهار ونیم ماهشه فقط

عزیزم تا حدودی تو اون سن طبیعیه، تا ۶ ماه سر یه ساعت خاص تا آخر شب هی گریه میکننشکمشو با روغن زیتون ...

ن سره یه ساعت خاص نیست همیشگیه بی قراریش

شیر خشک نان کامفور ن نمیدم مگه میشه بدم بهش؟چهار ونیم ماهشه فقط

شیرخشک نان به دختر من نمیوفتاد یبوست میشد فقط ببلاک و اپتامیل خوب بود سبک بود.   شربت معده هم از دوماهگی همه به بچه هاشون میدن بچه بعد ۶ماهگی دیگه دلدرد نمیشه که شربت بخواد

نعناع خشک؟کی و چطور بهش بدم

نعنا خشک دم کن. یک کوچولو نبات بریز. اندازه چهارپنج تا قاسق غذاخوری بهش بدت.زیاد شیرین نکن. در این حد که خوشمزه بشه نبات بزن.

من هفته ای دوسه بار به پسرم میدادم. باور کن هیچوقت معده درد و کولیک نگرفت.مامانم میگفت نده. چیزای عطر دار به بچه بدی دیر به حرف میاد. اما من چون دکتر تاکید میکر دمیدادم. خیلی راحت بود هم بچه هم خودم. چون کولیک که اکثر بچه ها دارند و کریه میکنند نداست هیچوقت