2777
2789

من ۲۰ سالمه بعد بابام ادم خسیسیه و سخت میهش ازش پول گرف مامانم یه عمر سر همین موضوع درگیر بود باهاش البته مامانم خودش شاغله ولی خوب بالاخهر همسر هم وظیفه داره برای خرجی دادن 

بعد من برا دانشگاه م قبلنا از مامانم پول میگرفتم بعد دیگ مامانم گف برو از بابات بگیر با راضیش کردم یه مقدار بهم بده و رفته رفته اون مقدار رو زیاد کردم تا الان ک ماهی ۶۰۰ تومنه 

بعد مامانم میگ ته حسابم خالیه برو به بابات بگو چمیدونم میخوام برا تولد مامان کادو بخرم پول بده یا ما میخوایم پول بدیم تو هم بده و فلان نمیدونم چرا از حرف زدن با بابام در مورد پول طفره میرم میترسم و بدم میاد 

مامانم هی میگه امروز با بابات اینجوری باشی پس فردا از شوهرتم پول نمیگیری 

نظر شما چیه 

لطفا نگید سر کار برو  اون موضوع رو میدونم نظرتونو در مورد این مورد میخوام بعدم وظیفه شوهر خرجی دادنه دگ خدایی تاحالا اینجوری بودین میفهمین چی میگم ؟ کار اشتباهی میکنم ؟ 

طبیعیه منم اینجور هستم دقیقا شرایط تو رو دارم

واقعا دلیل این ترس از حرف زدن باهاش چیه ببین خحالت نمیکشما میترسم 

هر چی فکر میکنم نمیفهمم 

شما چ جوری پس پول میگیرین  حس خوبی پیدا کردم یکی مثل من میفهمتم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا دلیل این ترس از حرف زدن باهاش چیه ببین خحالت نمیکشما میترسم هر چی فکر میکنم نمیفهمم شما چ جوری ...

خب من دانشگاه نمیرم این فرق من و شماست 

بقیشم از مامانم میگیرم و یارانه 

میدونی چیه من چون میدونم بابام پول نمیده خوشم نمیاد دیکه هی بهش بگم مامانم میگه برو ازش پول بگیر وظیفشه منم طفره میرم یا بهونه میارم بعضی وقتا میگمم نکنه شوهر اینده ام اینجور باشه هعییی اینم از پدرامون خدا کنه حداقل ی شوهر خوبی خدا بهمون بده

خب من دانشگاه نمیرم این فرق من و شماست بقیشم از مامانم میگیرم و یارانه میدونی چیه من چون میدونم بابا ...

واییی عزیزم چ قد مثل منییی اره دقیقا 

منم چون میدونم بهم نمیده طفره میرم مامانم هم هی میگ وظیفشه برو بگیر 

دقیقااا همینه 

یعنی تا یه حدی گفتم میده و داد ولی بقیه موارد خیلی باید براش صغرا کبرا بچینم اونم تازه بده یا نده اگرم بده یه چس تومن