2777
2789

تو تاپیک قبلی پرسیدم که اگه بکارنت چی ازت سبز میشه بعضیا جواب دادن: صبر، امید، عشق، ولی بعضیا نوشتن: گریه، شکست، بدبختی…

دوستای خوبم، اجازه بدین یه چیزی رو با هم مرور کنیم. ذهن ما مثل یه زمین زراعتیه؛ هر چیزی که توش بکاریم، همون رشد می‌کنه. اگه مدام به بدبختی و شکست فکر کنیم، کم‌کم همینا تو زندگیمون سبز میشه .(اینم بگم همه ما تو زندگیمون شکست ٫سختی ٫حتی ناراحتی داریم ولی اگه شاید  امید، صبر و شادی بکاریم، دنیامون پر از اتفاقای خوب میشه.

واقعیت اینه که فکرای منفی یه موج می‌سازن که ما رو بیشتر به سمت تاریکی می‌کشه. اما اگه از همین لحظه تصمیم بگیریم مثبت فکر کنیم، مسیر زندگیمون عوض میشه. پس بیایید به جای گریه و شکست، از امید، تلاش و لبخند حرف بزنیم 

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

درست میگی . خوشبین و مثبت بودن ب معنای حماقت و ندیدن مشکلات نیست .بله که به این معنیه ک من هم نیمه پر لیوان رو میبینم هم نیمه خالی رو اما رو نیمه پر تمرکز میکنم و راهی برای پرکردم نیمه خالی پیدامیکنم.به داشته ها فکرمیکنم درعین حالی که حواسم ب خواسته ها هست

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم